Τρέχων Άρθρο
Σόφια – 4ο Παιδικό Φεστιβάλ «Είστε κομμάτι από εμάς»
Ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Προσαρμοσμένης Φυσικής Δραστηριότητας Βαλκανίων και Μαύρης Θάλασσας, Παναγιώτης Κορέλλας, και η Προϊσταμένη του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας Σόφιας, Μαρία Τυροπώλη.

Σόφια – 4ο Παιδικό Φεστιβάλ «Είστε κομμάτι από εμάς»

Στις 2 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε στη Σόφια το 4ο Παιδικό Φεστιβάλ «Είστε κομμάτι από εμάς», που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Προσαρμοσμένης Φυσικής Δραστηριότητας Βαλκανίων και Μαύρης Θάλασσας (FAPABBS).

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που σκοπό έχει να αναδείξει τη σημασία της προσαρμογής και της κοινωνικής ένταξης παιδιών με αναπηρία μέσα από τη διοργάνωση πληθώρας δραστηριοτήτων (αθλητικών αγώνων, χορού και παιχνιδιών), στις οποίες παίρνουν μέρος παιδιά με κινητικά προβλήματα μαζί με παιδιά τυπικής ανάπτυξης. Στο φετινό φεστιβάλ συμμετείχαν παιδιά από τη Βουλγαρία και την Ελλάδα – και συγκεκριμένα από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Προϊσταμένη του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας Σόφιας, κα Μαρία Τυροπώλη, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Πρέσβη της Ελλάδος Γρηγόριου Βασιλοκωνσταντάκη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι μια κοινωνία είναι πολιτισμένη όταν σέβεται και αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα.

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Σόφιας στήριξε επιπλέον την εκδήλωση μέσω της επικοινωνιακής προβολής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr