Τρέχων Άρθρο
Σόφια – Τουριστικά αφιερώματα στις Σποράδες, το Πήλιο και την Εύβοια
"Σποραδικές διακοπές": Αφιέρωμα του βουλγαρικού περιοδικού TREND στις Σποράδες, το Πήλιο και την Εύβοια.

Σόφια – Τουριστικά αφιερώματα στις Σποράδες, το Πήλιο και την Εύβοια

Υπό τον ευρηματικό τίτλο «Σποραδικές διακοπές» και υπότιτλο «Αν βαρεθήκατε τη Χαλκιδική και οι Κυκλάδες σας πέφτουν πολύ μακριά, γιατί δεν το δοκιμάζετε», το βουλγαρικό περιοδικό TREND (2018), δημοσιεύει αφιέρωμα 13 σελίδων που υπογράφει η Ρουμιάνα Τόνεβα. Πλαισιωμένο από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το αφιέρωμα του TREND παρουσιάζει τις εντυπώσεις της δημοσιογράφου από το ταξίδι της στις Σποράδες (Σκύρο, Σκόπελο, Αλόννησο και Σκιάθο), τον Βόλο, την Πορταριά Πηλίου, τη Νέα Αγχίαλο και την Εύβοια.

Το αφιέρωμα είναι προϊόν του ταξιδιού εξοικείωσης που οργάνωσε, στο διάστημα 6-12 Ιουνίου 2018, ο ΕΟΤ Ρουμανίας-Βουλγαρίας – με προσωπική μέριμνα του Διευθυντή του, κ. Σταφυλάκη, ο οποίος και συνόδευσε την αποστολή – και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους δημοσιογράφους που συμμετείχαν.

Μαζί με την Τόνεβα, στο ταξίδι εξοικείωσης συμμετείχε και συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού NOVA (ένα από τα δύο μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια της Βουλγαρίας). Ο εν λόγω σταθμός παρουσίασε δύο αφιερώματα στο πρωινό μαγκαζίνο του Σαββάτου, με την υπογραφή της δημοσιογράφου Βασιλένα Γκρούπτσεβα: το πρώτο στις 9 Ιουνίου – ενώ ακόμα το ταξίδι βρισκόταν σε εξέλιξη – και το δεύτερο στις 21 Ιουλίου.

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Σόφιας, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το γραφείο του ΕΟΤ Ρουμανίας-Βουλγαρίας, ανέλαβε τις συνεννοήσεις και έκανε την επιλογή των ΜΜΕ που θα συμμετείχαν στο ταξίδι με γνώμονα την προσέλκυση ενός πιο συγκεκριμένου κοινού που ταξιδεύει περισσότερο και αναζητεί νέους προορισμούς, αλλά και του ευρύτερου κοινού, μέσω της τηλεόρασης.

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr