Τρέχων Άρθρο
Μόσχα – Αφιέρωμα στη Χαλκιδική
Παραλία της Χαλκιδικής.

Μόσχα – Αφιέρωμα στη Χαλκιδική

Αφιέρωμα στη Χαλκιδική δημοσιεύτηκε τον Ιούλιο στο ρωσικό Cosmopolitan, ως αποτέλεσμα του press trip που διοργάνωσε το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Μόσχας, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων και τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής.

Σε ένα εκτενές άρθρο για τις πεντακάθαρες παραλίες και τις διευκολύνσεις για τους Ρώσους τουρίστες, η δημοσιογράφος Ekaterina Sukhanova περιγράφει με τα καλύτερα λόγια την ολιγοήμερη παραμονή της στη χώρα μας. «Από το πρώτο λεπτό θα αγαπήσεις την Ελλάδα και δεν θα θέλεις να φύγεις από εδώ», γράφει η Ekaterina Sukhanova, η οποία προτρέπει τους συμπατριώτες της να «γευθούν» τη Χαλκιδική: «Η καταγάλανη θάλασσα, τα απίστευτης ομορφιάς τοπία, τα πεντανόστιμα φαγητά και το κρασί είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι αυτών που περιμένουν τους επισκέπτες στην Χαλκιδική», αναφέρει.

Το press trip πραγματοποιήθηκε τον Μάιο, στις αρχές της τουριστικής σεζόν. Η δημοσιογραφική ομάδα ξεναγήθηκε στα βασικά αξιοθέατα της Χαλκιδικής, δοκίμασε τοπικά κρασιά και απόλαυσε εναλλακτικές περιηγήσεις με τζιπ σε «μυστικά διαμάντια» της χερσονήσου.

Το αφιέρωμα θα συνεχιστεί στο τεύχος Οκτωβρίου, ενώ ακόμη ένα άρθρο θα δημοσιευθεί στο Cosmopolitan Beauty, στο χειμερινό τεύχος, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, αγγίζοντας συνολικά ένα κοινό που ξεπερνάει τα 4 εκατομμύρια αναγνώστες.

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr