Τρέχων Άρθρο
Βιέννη – Παρουσίαση του νέου μουσικού video clip «Levitation»

Βιέννη – Παρουσίαση του νέου μουσικού video clip «Levitation»

Σε κατάστημα πώλησης ελληνικών προϊόντων στη Βιέννη, παρουσιάστηκε στις 3 Μαΐου 2018 το νέο μουσικό video clip με τίτλο «Levitation» («Αιώρηση») του αυστριακού ποπ τραγουδιστή και συνθέτη Άντι Γκεμπάουερ. Το video clip γυρίστηκε εξ ολοκλήρου σε τοπία της Αττικής και γνωστές περιοχές της Αθήνας, μεταξύ των οποίων το Ηρώδειο, η οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Το τραγούδι «Levitation» είναι εύθυμο, ρυθμικό και μελωδικό. Ο τραγουδιστής περνά στο κοινό το μήνυμα της αισιοδοξίας και της αγάπης για τη ζωή, με φόντο ελληνικά τοπία γεμάτα από το φως του ήλιου, από πληθώρα χρωμάτων, με κυρίαρχο το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, από ανθρώπους, από αρχαία και σύγχρονα κτίρια.

Μετά την παρουσίαση του video clip, στην οποία παρευρέθησαν πολλοί Αυστριακοί, ο Άντι Γκεμπάουερ με το συγκρότημά του χάρισαν ευχάριστες μουσικές στιγμές σε όλους. Οι προσκεκλημένοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εξαιρετικής ποιότητας ελληνικά εδέσματα και κρασιά από μικρούς παραγωγούς και να περάσουν μια διασκεδαστική βραδιά.

Η εκδήλωση υποστηρίχθηκε οργανωτικά και επικοινωνιακά από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Βιέννης και έτυχε προβολής στη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Αυστρίας, την «Kronen Zeitung». Αντίστοιχη εκδήλωση παρουσίασης του «Levitation»πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και στην Αθήνα, στο Μουσείο Μπενάκη, με επιμέλεια της Πρεσβείας της Αυστρίας στην Ελλάδα.

Παρακολουθήστε το video clip:

 

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr