Τρέχων Άρθρο
Λευκωσία – Παρουσίαση του έργου του ΥΨΗΠΤΕ
Από την επίσκεψη της ΚΔ' Σειράς των υποψήφιων Ακολούθων Πρεσβείας στην Κύπρο.

Λευκωσία – Παρουσίαση του έργου του ΥΨΗΠΤΕ

Παρουσίαση του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης πραγματοποίησε, στις 12 Φεβρουαρίου 2019, η Προϊσταμένη του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας Λευκωσίας, Σύμβουλος Επικοινωνίας Α’, Κατερίνα Λάμπρου. Η ομιλία έγινε στην αίθουσα διασκέψεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Κύπρο με αποκλειστικό κοινό τους υποψήφιους Ακολούθους Πρεσβείας της ΚΔ’ σειράς του Υπουργείου Εξωτερικών, που βρέθηκαν στην Κύπρο για τριήμερη επίσκεψη, στο πλαίσιο της εκπαίδευσής τους.

Η κα Λάμπρου αναφέρθηκε λεπτομερώς στις αρμοδιότητες του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και παρουσίασε το πολυσχιδές έργο, που επιτελείται σε όλα τα επίπεδα, και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται.

Ιδιαίτερη αναφορά επιφύλαξε η κα Λάμπρου στο ρόλο και τα καθήκοντα των Γραφείων Τύπου και Επικοινωνίας εξωτερικού, τα οποία, μεταξύ άλλων, μεριμνούν για την προβολή της εικόνας και των θέσεων της Ελλάδας και την επικοινωνία της ελληνικής διπλωματικής αρχής με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας διαπίστευσης. Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε και στο Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Λευκωσίας και στην ιδιαιτερότητα που λόγω της γεωγραφικής του θέσης το χαρακτηρίζει.

Στην ίδια συνάντηση οι υποψήφιοι Ακόλουθοι Πρεσβείας της ΚΔ’ σειράς ενημερώθηκαν, επίσης, από τη διευθύνουσα το προξενικό γραφείο Χριστίνα Ζαχαριουδάκη και τη Σύμβουλο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Παναγιούλα Μπογιατζοπούλου.

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr