Τρέχων Άρθρο
Λευκωσία – Μαζί Athens Games Festival και Cyprus Comic Con
Εικόνα από το περίπτερο του Cyprus Comic Con στο 4ο Φεστιβάλ Νέων 2018 "Up to You(th)", που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, στις 29 Σεπτεμβρίου

Λευκωσία – Μαζί Athens Games Festival και Cyprus Comic Con

Με την υποστήριξη του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης εγκαινιάστηκε η συνεργασία των ομάδων διοργάνωσης του Athens Games Festival και του Cyprus Comic Con. To Athens Games Festival, που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα τον Οκτώβριο, φιλοξενήθηκε στο κεντρικό περίπτερο του Cyprus Comic Con, στο 4ο Φεστιβάλ Νέων 2018 «Up to You(th)».

Το Φεστιβάλ Νέων 2018, που οργανώνεται από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου, στο Πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία. Η φετινή διοργάνωση σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς συμμετείχαν πάνω από 70 μη κυβερνητικές οργανώσεις και φορείς, ενώ υπήρξε σημαντική ανταπόκριση του κόσμου και πλούσιο πρόγραμμα μουσικής, χορού, προβολών ταινιών και spots και show με cosplayers (costume players).

Στο περίπτερο του Cyprus Comic Con είχε στηθεί ειδικό banner του Athens Games Festival 2018 και προσφέρονταν δωρεάν pins της αθηναϊκής διοργάνωσης. Οι επισκέπτες είχαν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε βιντεοπαιχνίδι της Evistoria Games και να συμμετέχουν σε κλήρωση για την προσφορά 20 εισιτηρίων, εκ μέρους του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, για την επόμενη διοργάνωση του Cyprus Comic Con (20-21 Απριλίου 2019, στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης, στη Λευκωσία).

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Λευκωσίας υποστήριξε ενεργά την κοινή εμφάνιση του Athens Games Festival και του Cyprus Comic Con, ενώ μερίμνησε και για την επικοινωνιακή προβολή του εγχειρήματος. Σχετικά ρεπορτάζ δημοσίευσαν το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, η εφημερίδα Φιλελεύθερος και ο ενημερωτικός ιστότοπος cyprustimes.com.

Επόμενος σταθμός της συνεργασίας, η συμμετοχή αντιπροσωπείας του Cyprus Comic Con στο Athens Games Festival 2018, στον εκθεσιακό χώρο Helexpo, στο Μαρούσι, στις 20-21 Οκτωβρίου 2018!

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr