Τρέχων Άρθρο
Βιέννη – Στήριξη των θυμάτων των δασικών πυρκαγιών
Αφίσα του ποδοσφαιρικού τουρνουά.

Βιέννη – Στήριξη των θυμάτων των δασικών πυρκαγιών

Υπό την αιγίδα του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας Βιέννης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 ημερήσιο ποδοσφαιρικό τουρνουά για την υποστήριξη των θυμάτων των δασικών πυρκαγιών στο Μάτι Αττικής. Το τουρνουά, το οποίο διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του αυστριακού ποδοσφαιρικού συλλόγου SK Breitenfurt, διοργάνωσε η αυστριακή μη κυβερνητική οργάνωση Griechische Welle Wien.

[metaslider id=”7289″]

Συμμετείχαν τέσσερις ποδοσφαιρικές ομάδες, οι οποίες συγκροτήθηκαν για τους σκοπούς της συγκεκριμένης εκδήλωσης, αποτελούνταν από Αυστριακούς και Έλληνες και έφεραν αντιστοίχως τα ονόματα Griechische Welle Wien, Helios, Lantzis και Avengers.

Όλες οι ομάδες αγωνίσθηκαν μεταξύ τους σε αγώνες εικοσάλεπτης διάρκειας με σύστημα βαθμολόγησης, όπου υπολογίζονταν δύο βαθμοί υπέρ του νικητή, ένας βαθμός για κάθε ομάδα επί ισοπαλίας και κανένας βαθμός για τον ηττημένο.

Νικήτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα των Avengers, η οποία κατά κοινή ομολογία ήταν η καλύτερη και αποτελείτο από τους νεώτερους σε ηλικία παίκτες.

Το τουρνουά υποστηρίχθηκε από τα ελληνικά εστιατόρια στη Βιέννη Ηρώδειο και Odysseus και τα ελληνικά καταστήματα της Βιέννης Favvas Gourmet, Mystili και Rosemarin, τα οποία διέθεσαν καλάθια ελληνικών προϊόντων, που απονεμήθηκαν στα μέλη των ποδοσφαιρικών ομάδων μετά τη λήξη του τουρνουά.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων μέλη της ΜΚΟ Griechische Welle Wien πωλούσαν σε πάγκους χειροποίητα προϊόντα στους φιλάθλους, που παρακολούθησαν το τουρνουά.

Από τη δράση αυτή συγκεντρώθηκαν 541,00 ευρώ, τα οποία, μαζί με όσα έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα σε ανάλογες δράσεις και θα συγκεντρωθούν στο εγγύς μέλλον, θα διατεθούν τα ερχόμενα Χριστούγεννα για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που περιθάλπονται στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα.

Ρεπορτάζ για το ποδοσφαιρικό τουρνουά δημοσιεύτηκε στο ομογενειακό ειδησεογραφικό site Hephaestus Wien, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΜΚΟ Griechische Welle Wien.

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr