Τρέχων Άρθρο
Τελ Αβίβ – Ο «Οιδίπους Τύραννος» στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου
Πρόσκληση στη θεατρική παράσταση "Οιδίπους Τύραννος"

Τελ Αβίβ – Ο «Οιδίπους Τύραννος» στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου

Με την υποστήριξη του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας Τελ Αβίβ, πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση υποδοχής κατά την πρεμιέρα στην ισραηλινή πρωτεύουσα της εμβληματικής τραγωδίας του Σοφοκλή «Οιδίπους Τύραννος», στις 18 Μαΐου 2017.

Ο «Οιδίπους Τύραννος», σε σκηνοθεσία του βραβευμένου Ρώσου σκηνοθέτη Rimas Tuminas, συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου, που διοργανώνεται στο Τελ Αβίβ από το θέατρο Gesher.

Η παράσταση αποτελεί προϊόν σύμπραξης του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδας με το Θέατρο Βαχτάνγκοφ της Μόσχας και έχει ήδη παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, τον Ιούλιο του 2016.

Στην εκδήλωση εμφανίστηκε πενταμελές μουσικό σύνολο, αποτελούμενο από τους Δημήτρη Κούντουρα (φλογέρα), Ηλέκτρα Μιλιάδου (βιόλα ντα γκάμπα και μεσαιωνική βιέλλα), Yeela Avital (σοπράνο), Erez Mounk (κρουστά) και Doret Florentin (φλάουτο).

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Τελ Αβίβ συνεργάστηκε επίσης με το Θέατρο Gesher για την επικοινωνιακή προώθηση της παράστασης. Σημειώνεται ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και για τις τρεις παραστάσεις που είχαν προγραμματιστεί στις 18, 19 και 20 Μαΐου 2017.

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr