Τρέχων Άρθρο
Πεκίνο – Η Ελλάδα στην έκθεση Colorful World
Άποψη του ελληνικού περιπτέρου στην 4η διεθνή πολιτιστική έκθεση Colorful World, στο Πεκίνο.

Πεκίνο – Η Ελλάδα στην έκθεση Colorful World

Με την υποστήριξη του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας Πεκίνου συμμετείχε η Ελλάδα στην 4η διεθνή πολιτιστική έκθεση Colorful World, που πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο από τις 29 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου 2019.

Η έκθεση διοργανώθηκε από πολιτιστικούς φορείς του Δήμου Πεκίνου στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών (China Beijing International Cultural and Creative Industries Expo – ICCIE). Κατά την τελετή έναρξης της ICCIE, οι ομιλητές ανέδειξαν τη σημασία της δημιουργικότητας και των ανταλλαγών στον τομέα του πολιτισμού, στο πλαίσιο και της κινεζικής πρωτοβουλίας Belt and Road, καθώς και τη δυνατότητα των δημιουργικών βιομηχανιών να συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη.

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Πεκίνου, εκ μέρους της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Κίνα, ανέλαβε την οργάνωση και λειτουργία του ελληνικού περιπτέρου. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης τα στελέχη του ΓΤΕ Πεκίνου ενημέρωσαν τους επισκέπτες για θέματα οπτικοακουστικών παραγωγών στην Ελλαδα, με έμφαση στα πλεονεκτήματα του νόμου 4487 / 2017, και παρείχαν τουριστικές πληροφορίες και φυλλάδια του γραφείου ΕΟΤ Κίνας.

Επιπλέον, το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Πεκίνου, σε συνεργασία με ομάδα ελλήνων φοιτητών στο Πεκίνο, οργάνωσε επίδειξη παραδοσιακών ενδυμασιών, παράσταση ελληνικών χορών και προβολή προωθητικών βίντεο τουριστικού περιεχομένου.

Copyright © 2023 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr