Τρέχων Άρθρο
Ουάσιγκτον – Η Ελλάδα υποδέχεται τους ανταποκριτές του Λευκού Οίκου
Στη φωτογραφία εικονίζονται από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Χάρης Λαλάκος, Πρέσβης της Ελλάδας στις ΗΠΑ, ο Ευθύμης Αραβαντινός, Προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας Ουάσιγκτον, και ο Jon Decker, ανταποκριτής στον Λευκό Οίκο του τηλεοπτικού σταθμού Fox News.

Ουάσιγκτον – Η Ελλάδα υποδέχεται τους ανταποκριτές του Λευκού Οίκου

Εκδήλωση προς τιμή των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Λευκού Οίκου (White House Press Corps) διοργάνωσε το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Ουάσιγκτον. Η εκδήλωση, η οποία έδωσε την ευκαιρία στους διπλωματικούς εκπροσώπους της Ελλάδας να συνομιλήσουν με τα μέλη μίας από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες ενώσεις δημοσιογράφων στον κόσμο, πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουλίου 2018, στην κατοικία του Πρέσβη της Ελλάδας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περίπου 70 Αμερικανοί και ξένοι δημοσιογράφοι, διαπιστευμένοι στο Λευκό Οίκο, από μεγάλα αμερικανικά και διεθνή ΜΜΕ. Ο Πρέσβης της Ελλάδας στις ΗΠΑ, Χάρης Λαλάκος, και ο Προϊστάμενος του ΓΤΕ Ουάσιγκτον, Ευθύμης Αραβαντινός, καλωσόρισαν τους προσκεκλημένους και παρουσίασαν τις προτεραιότητες της ελληνικής κυβέρνησης, το σημαντικό γεωπολιτικό ρόλο της Ελλάδας στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Μεσόγειο, τα θετικά νέα εξόδου της Ελλάδας από το μνημόνιο, τις επενδυτικές ευκαιρίες και τα θετικά μεγέθη που σηματοδοτούν την πορεία εξόδου της χώρας από την κρίση.

Copyright © 2023 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr