Τρέχων Άρθρο
O Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας για τη δωρεάν μετάδοση ενημερωτικών μηνυμάτων σχετικά με τον COVID-19

O Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας για τη δωρεάν μετάδοση ενημερωτικών μηνυμάτων σχετικά με τον COVID-19

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ Κ. ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΕΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19.

Σε συνέχεια της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τη λήψη κατεπειγόντων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας εξέδωσε την υπ’ αριθμ. 179/15.3.2020 Απόφαση που αφορά στη δωρεάν μετάδοση ενημερωτικών μηνυμάτων από δημόσιους και ιδιωτικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, για την προστασία της δημόσιας υγείας και τα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.
Σκοπός της δράσης είναι η άμεση ενημέρωση του κοινού για την αντιμετώπιση των συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19, αλλά και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα ατομικά και συλλογικά μέτρα πρόληψης που πρέπει να λαμβάνονται για τον περιορισμό της διάδοσής του.
Είναι σημαντικό να καταλάβουμε όλοι μας την ανάγκη ύπαρξης κουλτούρας προστασίας της ατομικής και δημόσιας υγείας και να συμβάλλουμε στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών της χώρας.

Δείτε την Υπουργική Απόφαση όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

ΥΑ 179/15.03.2020 (ΦΕΚ Τεύχος Β΄861/15.03.2020)

Copyright © 2023 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr