Τρέχων Άρθρο
Γενεύη – Η Ελλάδα στην ετήσια εκδήλωση του ACANU
Στη φωτογραφία εικονίζονται η Alessandra Vellucci, Διευθύντρια της Υπηρεσίας Ενημέρωσης των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη (πρώτη από αριστερά), η Nina Larson, Πρόεδρος του ACANU (τρίτη από αριστερά), o Michael Moeller, Γενικός Διευθυντής του Γραφείου των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη (στο κέντρο), o Νίκος Οικονομίδης, Προϊστάμενος του ΓΤΕ Γενεύης (τελευταίος δεξιά) και στελέχη του ACANU.

Γενεύη – Η Ελλάδα στην ετήσια εκδήλωση του ACANU

Στις 14 Δεκεμβρίου 2018, στο φουαγιέ της αίθουσας της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Γενεύη, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εορτή της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών διαπιστευμένων στα Ηνωμένα Έθνη (ACANU).

Για την οργάνωση της εκδήλωσης οι αντιπροσωπείες των κρατών-μελών του ΟΗΕ προσφέρουν εδέσματα, ποτά ή χρηματικά ποσά. Φέτος, συνολικά 30 χώρες, μεταξύ των οποίων για δεύτερη συνεχή χρονιά και η Ελλάδα, εμπλούτισαν το εορταστικό τραπέζι με τα προϊόντα τους.

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη (Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Γενεύης), με την ευγενική προσφορά ομογενειακών φορέων, διέθεσε ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, εδέσματα και ποτά.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Διευθυντής του Γραφείου των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη Michael Moeller. Συμμετείχαν διπλωμάτες ξένων αντιπροσωπειών, εκπροσώποι ελβετικών ΜΜΕ, ανταποκριτές ξένων ΜΜΕ και διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων, καθώς και στελέχη του ΟΗΕ και άλλων διεθνών οργανισμών με έδρα τη Γενεύη.

Copyright © 2023 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr