Τρέχων Άρθρο
Εθνικές Εκλογές 25ης Ιουνίου 2023 – Έναρξη λειτουργίας Κέντρου Τύπου στο Ζάππειο

Εθνικές Εκλογές 25ης Ιουνίου 2023 – Έναρξη λειτουργίας Κέντρου Τύπου στο Ζάππειο

Έναρξη λειτουργίας Κέντρου Τύπου στο Ζάππειο, για τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023

Η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης,  όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία, μεριμνά και για τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, οργανώνοντας και θέτοντας σε λειτουργία Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο, για την εξυπηρέτηση των εκπροσώπων ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ, που ενδιαφέρονται να καλύψουν το γεγονός, στους οποίους παρέχει και την απαραίτητη διαπίστευση.

Το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο, θα είναι ανοιχτό για όλους τους διαπιστευμένους εκπροσώπους ΜΜΕ, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουνίου, από τις 9 π.μ. του Σαββάτου, έως το πέρας της διαδικασίας, την Κυριακή το βράδυ.

Το Κέντρο Τύπου είναι εξοπλισμένο με ασύρματο δίκτυο υψηλής ταχύτητας, με ηλεκτρονικό, εκτυπωτικό και οπτικοακουστικό εξοπλισμό, ενώ οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν μέσω video wall ελληνικούς και ευρωπαϊκούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Διατίθεται επίσης αίθουσα συνεντεύξεων, στην οποία μπορούν να προβούν σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ οι πολιτικοί αρχηγοί που το επιθυμούν.

Επιπλέον, έχει προβλεφθεί μέριμνα για υπηρεσία διερμηνείας, προς διευκόλυνση των ξένων δημοσιογράφων, αλλά – για πρώτη φορά – και της ελληνικής νοηματικής γλώσσας στις ζωντανές καλύψεις.

Μεγάλος αριθμός εκπροσώπων ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να διαπιστευτούν, ώστε να καλύψουν τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 από το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, κατά τις ώρες λειτουργίας του Κέντρου Τύπου του Ζαππείου, υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας :

α. Με το Κέντρο Τύπου του Ζαππείου, στο210-3223509 (εσωτ.240)

β. Με τη Διεύθυνση Ενημέρωσης της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, στα 210-9098200 και 210-9098231

Copyright © 2023 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr