Τρέχων Άρθρο
Εκλογές για το  Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 9ης Ιουνίου 2024 – Λειτουργία Κέντρου Τύπου στο Ζάππειο – Διαπίστευση  για τους εκπροσώπους ΜΜΕ

Εκλογές για το  Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 9ης Ιουνίου 2024 – Λειτουργία Κέντρου Τύπου στο Ζάππειο – Διαπίστευση  για τους εκπροσώπους ΜΜΕ

Εκλογές για το  Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, 9ης Ιουνίου 2024

Λειτουργία Κέντρου Τύπου στο Ζάππειο

Διαπίστευση εκπροσώπων ΜΜΕ

 

Το διήμερο 8 & 9 Ιουνίου 2024, θα λειτουργήσει Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο για την διεξαγωγή των Ευρωπαϊκών  Εκλογών, από τις 10:00 π.μ. του Σαββάτου έως το πέρας της διαδικασίας, την Κυριακή το βράδυ.

Για την είσοδο και εργασία στο Κέντρο Τύπου απαιτείται κάρτα διαπίστευσης από την Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης (ΓΓΕΕ).

Οι ενδιαφερόμενοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ παρακαλούνται να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση elections.press@media.gov.grτο αργότερο μέχρι την Παρασκευή,  31 Μαϊου  2024 τα εξής στοιχεία:

-Ονοματεπώνυμο

-Εκπροσωπούμενο Μέσο

-Αριθμό ταυτότητας/ διαβατηρίου

-Δημοσιογραφική ταυτότητα

-Επιστολή υπογεγραμμένη από τον αρχισυντάκτη / διευθυντή του Μέσου

-Στοιχεία επικοινωνίας (e-mail, κινητό τηλέφωνο)

 

Οι κάρτες διαπίστευσης θα διανεμηθούν από την Τετάρτη  05-6-2024 έως και Παρασκευή 07-6-2024

και ώρες 10:00 – 16:00 από την ΓΓΕΕ (Φραγκούδη 11 και Αλ. Πάντου, 4ος όροφος, γραφείο 409).

Για την παραλαβή των διαπιστεύσεων είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου του διαπιστευμένου προσώπου ή  εξουσιοδότηση άλλου προσώπου προς το σκοπό της παραλαβής.

 

** Για την είσοδο στο χώρο του Ζαππείου μαζί με την διαπίστευση, είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου του διαπιστευμένου προσώπου.

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr