Τρέχων Άρθρο
Δήλωση για την αφωνία του κ. Τσίπρα σχετικά με την υπόθεση Ραγκούση:

Δήλωση για την αφωνία του κ. Τσίπρα σχετικά με την υπόθεση Ραγκούση:

Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για την αφωνία του κ. Τσίπρα σχετικά με την υπόθεση Ραγκούση:

 «Ούτε στο “Καφέ με παραμύθι” του κ. Τσίπρα, σήμερα στη Νέα Σμύρνη, αλλά ούτε και στις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου, κ. Τσαπανίδου, υπάρχει κάποια αναφορά σε όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του κ. Ραγκούση. Τη βίλα με πισίνα, που χτίστηκε με δάνειο από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, η οποία στη συνέχεια επεκτάθηκε και χρησιμοποιήθηκε ως τουριστική επιχείρηση. Ρωτάμε και αναμένουμε σαφείς απαντήσεις: ο κ. Γιάννης Ραγκουσης παρενέβη, ναι ή όχι , όπως καταγγέλλεται από την Ουκρανή εργαζόμενη προκειμένου να “τακτοποιηθεί” πρόστιμο για αδήλωτη εργασία;

 Αν η εργαζόμενη λέει ψέματα, θα κινηθεί εναντίον της; Αν όμως λέει αλήθεια, ο κ. Τσίπρας θα καλύψει τον Ραγκούση, όπως κάνει με τους αμετάκλητα καταδικασμένους κ. Παππά και Παπαγγελόπουλο; Κι αλήθεια την ίδια στιγμή που θα καλύπτει τον κ. Ραγκούση μπορεί να μιλαει και για δικαιώματα των εργαζόμενων; Πόση υποκρισία πια!».

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr