Τρέχων Άρθρο
Δήλωση-απάντηση στην ανάρτηση του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα (19/2/22)

Δήλωση-απάντηση στην ανάρτηση του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα (19/2/22)

 Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, απάντηση στην ανάρτηση του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα:

«Η Ελλάδα, με κύρος και ισχυρή παρέμβαση στα διεθνή fora, πρωταγωνιστεί σε όλες τις διεργασίες σχετικά με τις προκλήσεις και τις αλλαγές που φέρνουν οι επάλληλες παγκόσμιες κρίσεις. Βρίσκεται σε θέση πια να πρωταγωνιστεί γιατί δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα αναξιοπιστίας και διεθνούς ανυποληψίας της κυβέρνησης Τσίπρα – Βαρουφάκη.

Πρωταγωνιστεί γιατί αποδοκίμασε το λαϊκισμό και αντιμετώπισε αποφασιστικά την προσπάθεια χειραγώγησης και υπονόμευσης των θεσμών της Δημοκρατίας μας. Η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να πρωταγωνιστεί γιατί η κοινωνία, με τη στάση της και τις επιλογές της, δείχνει ότι όσοι απειλούν και απεργάζονται την κατάληψη “αρμών της εξουσίας”, αν τους εμπιστευόταν ξανά ο ελληνικός λαός, ματαιοπονούν.

Ο κ. Τσίπρας, όσο και αν βαυκαλίζεται, δείχνει ότι δεν έχει μάθει τίποτα από το 2015 – 2019 και συνεχίζει στον ίδιο δρόμο, όπως μας υπενθυμίζουν συνεχώς και ο ίδιος και οι στενοί του συνεργάτες, ο  κ. Πολάκης και ο κ. Καρτερός».

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr