Τρέχων Άρθρο
Διαγωνισμός Game Art από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

Διαγωνισμός Game Art από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

Είσαι 2D ή 3D artist; Ασχολείσαι με Fan Αrt; Σου αρέσει να συνθέτεις μουσική για παιχνίδια; Πάρε τότε μέρος στο διαγωνισμό που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ) σε συνεργασία με το eGaming.

Η διαδικασία είναι απλή: Στείλε μας τη συμμετοχή σου στο game.art.contest@gmail.com ως τη Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016, πάρε μέρος στο διαγωνισμό και ίσως το δικό σου έργο επιλεχθεί για την έκθεση Game Art που θα διοργανώσει η ΓΓΕΕ στο περίπτερο του eGaming στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), 10-18 Σεπτεμβρίου 2016. Για 8 μέρες, δημιουργίες καλλιτεχνών θα παρουσιαστούν σε ένα διεθνές κοινό άνω των 100.000 ατόμων, το οποίο και θα ψηφίσει τα αγαπημένα του έργα. Οι καλύτερες συμμετοχές θα βραβευτούν σε ειδική εκδήλωση!

Οι διαγωνιζόμενες κατηγορίες είναι 2D art3D art και music composing

Οδηγίες Διαγωνισμού:

Όλες οι συμμετοχές θα πρέπει να αφορούν σε πρωτότυπη και αδημοσίευτη δουλειά η οποία να εμπίπτει σε μια από τις προαναφερόμενες κατηγορίες (2D, 3D, μουσική)

• Κάθε συμμετοχή αποστέλλεται μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (game.art.contest@gmail.com)

• Ο κάθε συμμετέχων μπορεί να καταθέσει ως 2 έργα.

• Η θεματολογία της κάθε συμμετοχής είναι ανοιχτή αρκεί να παραπέμπει σε games (μπορείτε να στείλετε εικαστικά ή μουσική για ένα unreleased game ή ένα έργο Fan Art).

• Κάθε συμμετοχή 2D ή 3D art πρέπει να αποσταλεί σε εκτυπώσιμη μορφή (υψηλή ανάλυση, 300dpi, Jpeg) διάστασης 50×70 ή 70×50.

• Κάθε συμμετοχή που αφορά σε μουσικό κομμάτι θα πρέπει να είναι σε μορφή Mp3 ή Mp4 και να έχει ελάχιστη διάρκεια 30 δευτερόλεπτα και μέγιστη 4 λεπτά.

• Κάθε συμμετοχή θα πρέπει να περιλαμβάνει το όνομα του δημιουργού και τον τίτλο του έργου.

• Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή που θα συσταθεί γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Οι 7 συμμετοχές που θα επιλεχθούν από κάθε κατηγορία (σύνολο 21) θα εκτεθούν στο περίπτερο του E-Gaming στη ΔΕΘ. Σε περίπτωση που μια κατηγορία δεν συμπληρώσει τις απαραίτητες συμμετοχές, θα ενισχυθούν με αναλογικό τρόπο οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες κατηγορίες.

• Η κριτική επιτροπή θα ανακοινώσει από τη σελίδα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας τα έργα εκείνων που θα παρουσιαστούν στη ΔΕΘ (ημερομηνία ανακοίνωσης 1η Σεπτεμβρίου 2016)

• Καθ’ όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό, το οποίο θα μπορεί να ψηφίσει τα αγαπημένα του έργα. Με το τέλος της ΔΕΘ και σε ειδική τελετή θα ανακηρυχθεί ο νικητής της κάθε κατηγορίας (με βαρύτητα 60% κριτική επιτροπή- 40% ψήφοι κοινού).

Δείτε τα έργα που θα συμμετάσχουν στην έκθεση της 81ης ΔΕΘ

2D           3D           Music

 

kritiki epitropi button 300x90facebook event button 300x90

 

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr