Τρέχων Άρθρο
White Nights 2017 Αγία Πετρούπολη

White Nights 2017 Αγία Πετρούπολη

Το White Nights είναι ένα διεθνές επιχειρηματικό συνέδριο στο χώρο του Game industry, το οποίο συγκεντρώνει κάθε χρόνο επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου επαγγελματίες από τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, την Τσεχία, τη Σλοβενία, την Πολωνία, τη Γερμανία και πολλών άλλων χωρών. Το White Nights γίνεται κάθε χρόνο στην Αγ. Πετρούπολη και τη Μόσχα, ενώ φέτος και για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στην Πράγα, στις 13-14 Φεβρουαρίου 2017, όπου μετά από πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, συμμετείχαν 7 ελληνικές ομάδες ανάπτυξης ψηφιακών παιχνιδιών.

Το επόμενο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 14-15 Ιουνίου 2017 στην Αγ. Πετρούπολη.

Μεγάλες εταιρείες με ηγετική θέση στο χώρο του gaming όπως η Big Fish Games, η Microsoft, η Google, η Amazon, η Unity, η Rovio, η VK.com, η G5, η Mail. Ru, η Nevosoft, η Vungle, η Pixonic θα δώσουν το παρόν στη διοργάνωση.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα λάβει χώρα το Developer Exhibition όπου φέτος αναμένεται να ξεπεράσει σε μέγεθος κάθε προσδοκία, ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός Indie Game Cap, όπου και σύμφωνα με τη διοργάνωση, οι νικητές θα κερδίσουν δώρα και φυσικά, δόξα!

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στέλνει ελληνικές ομάδες ή/και εταιρείες στο White Nights Developer Exhibition. Κάθε ομάδα θα έχει στη διάθεσή της ένα booth 1.5 τ.μ. για να παρουσιάσει το παιχνίδι της για μια μέρα και 3 ατομικά εισιτήρια για τη διοργάνωση. Οι ομάδες/εταιρείες θα πρέπει να καλύψουν μόνοι τους το κόστος μετακίνησης και διαμονής, να διαθέτουν το δικό τους εξοπλισμό και να επιμεληθούν την παρουσίαση του project τους.

Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει :
α) να κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα των white nights και συγκεκριμένα στο https://goo.gl/xd7P3e
(στο πεδίο «How did you find out about the conference?» παρακαλώ αναγράψτε «General Secretariat for Media and Communication- Greece»)
β) να στείλει όνομα ομάδας, τίτλο παιχνιδιού που θα παρουσιάσει και τηλέφωνο επικοινωνίας στο greek.game.industry@gmail.com

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 20.05.2017

Copyright © 2023 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr