Τρέχων Άρθρο
ΤΙΡΑΝΑ- Διοργάνωση Συναυλίας «Έλληνες συνθέτες ταξιδεύουν στον κόσμο»

ΤΙΡΑΝΑ- Διοργάνωση Συναυλίας «Έλληνες συνθέτες ταξιδεύουν στον κόσμο»

Η Πρεσβεία της Ελλάδος στα Τίρανα στις 7 Μαρτίου διοργάνωσε Κονσέρτο “Έλληνες συνθέτες ταξιδεύουν στον κόσμο” στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρχιεπισκοπής Τιράνων. Η κα Κλεονίκη Δεμίρηερμήνευσε Θεοδωράκη, Χατζηδάκη, Ξαρχάκο, Τσιτσάνη, Ελύτη, Γκάτσο και μάγεψε το κοινό των Τιράνων συνοδεία πιάνου με τον Αχιλλέα Γουαστόρ, βιολοντσέλου και μαντολίνου με τον Σταύρο Παργινό και ακορντεόν με τον Λευτέρη Γκρίβα.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Αρχιεπίσκοπος Δυρραχίου, Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος, η σύζυγος του ΠτΔ Αλβανίας, κα Νισάνι, ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ, κ. Ντούλες η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Εξωτερικών Υποθέσεων, κα Ντάντε, ο βουλευτής του ΔΚ, κ. Πόλλο, η σύζυγος του Αρχηγού Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, κα Μπάσα, οι Πρέσβεις Γαλλίας, Ελβετίας, Τσεχίας, Ισραήλ, Βουλγαρίας, Ολλανδίας, Κροατίας, η Επιτετραμμένη ΠΓΔΜ, ο Διευθυντής Αρσακείου Τιράνων, κ. Φραντζής, πλήθος πολιτικών, διπλωματών, δημοσιογράφων, ανθρώπων των τεχνών και του πνεύματος.

Η διοργάνωση είχε φιλανθρωπικό χαραχτήρα και ήταν αφιερωμένη στο έργο της ΜΚΟ “Ένα διαφορετικό Σαββατοκύριακο”, και τους εθελοντές που βοηθούν συνανθρώπους μας σε όλη την επικράτεια της Αλβανίας, που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχιας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Επιχειρηματιών στην Αλβανία.

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr