Τρέχων Άρθρο
Shirley Valentine: Από την Αγγλία στην Ελλάδα μέσω …Βιέννης

Shirley Valentine: Από την Αγγλία στην Ελλάδα μέσω …Βιέννης

Με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Αυστρία, του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας και του Γραφείου του ΕΟΤ στη Βιέννη παρουσιάστηκε στην αυστριακή πρωτεύουσα το θεατρικό έργο του Willy Russel “Shirley Valentine”. Η παράσταση, σε σκηνοθεσία της Andrienne Ferguson, έκανε πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου, στο κατάμεστο Viennas’ English Theatre.

Η βρετανίδα ηθοποιός Cally Lawrence ενσάρκωσε με επιτυχία στη σκηνή την κουρασμένη μεσήλικη αγγλίδα νοικοκυρά Shirley Valentine, η οποία, αξιοποιώντας την ευκαιρία που της δίνεται, φεύγει με μια φίλη της για διακοπές σε ένα ελληνικό νησί, όπου απολαμβάνει τον ήλιο και ανακαλύπτει εκ νέου τον εσώτερο εαυτό της νιότης της και τη χαρά της ζωής.

Η παράσταση, η οποία συνεχίστηκε σε καθημερινή βάση, πλην Κυριακών, μέχρι τις 21 Οκτωβρίου 2017, αποτέλεσε εξαιρετική ευκαιρία για την προβολή των ελληνικών νησιών ως τουριστικού προορισμού, στον απόηχο μιας επιτυχημένης για την Ελλάδα θετικής τουριστικής σεζόν στο αυστριακό κοινό. Επιπλέον, έδωσε την αφορμή για τη διανομή ενημερωτικού υλικού για την υπόθεση του έργου και για τη χώρα μας στους 4.500 συνδρομητές του Viennas’ English Theatre και στο εν γένει κοινό του.

Η πρεμιέρα απέσπασε θετικά σχόλια στις αυστριακές εφημερίδες ενώ η παράσταση διαφημίστηκε με την ανάρτηση αφισών και τη διανομή φυλλαδίων σε επιλεγμένα σημεία στη Βιέννη.

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr