Τρέχων Άρθρο
ΠΑΡΙΣΙ – Εκδήλωση του ΓΤΕ Παρισίων στο Ελληνικό Σπίτι, για την παρουσίαση της γαλλικής έκδοσης του βιβλίου του Δημήτρη Νόλλα, «Ταξίδι στην Ελλάδα»

ΠΑΡΙΣΙ – Εκδήλωση του ΓΤΕ Παρισίων στο Ελληνικό Σπίτι, για την παρουσίαση της γαλλικής έκδοσης του βιβλίου του Δημήτρη Νόλλα, «Ταξίδι στην Ελλάδα»

Το ΓΤΕ Παρισίων πραγματοποίησε εκδήλωση στο Ελληνικό Σπίτι στο Παρίσι, την Παρασκευή, 28 Απριλίου, για την παρουσίαση της γαλλικής έκδοσης του βιβλίου του Δημήτρη Νόλλα, «Ταξίδι στην Ελλάδα» από τις εκδόσεις «Δεσμός».

Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Δεσμός, ενώ στην παρουσίαση παρέστη και ο ίδιος ο συγγραφέας, κ. Δημήτρης Νόλλας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να μιλήσει για το έργο του και να απαντήσει στις ερωτήσεις του ενημερωμένου και ενθουσιώδους κοινού που παρακολούθησε την παρουσίαση.

Την εκδήλωση προλόγισε η Προϊσταμένη του ΓΤΕ Παρισίων, κ. Κωνσταντίνα Πανέτη, η οποία αναφέρθηκε στη ζωή και το έργο του συγγραφέως αλλά και σε ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του βιβλίου, το οποίο μεταφράστηκε στα Γαλλικά ως «Retour en Grèce », «επιστροφή» στην Ελλάδα, επιστροφή στις ρίζες, των ηρώων του βιβλίου, με όποιο κόστος κι αν αυτή η επιστροφή συνεπάγεται. Έκανε επίσης, αναφορά στη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Δημήτρης Νόλλας στη συντακτική ομάδα του Grecehebdo και η οποία διανεμήθηκε στους προσκεκλημένους στην εκδήλωση. Ο εκδότης του Δεσμού, κ. Γιάννης Μαυροειδάκος στην ομιλία του ευχαρίστησε θερμά το ΓΤΕ Παρισίων καθώς και τους δύο μεταφραστές της γαλλικής έκδοσης κκ Isabelle Tloubas και Richard Tchélébides.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι της διπλωματικής κοινότητας στο Παρίσι, δημοσιογράφοι, μέλη της Ελληνικής Κοινότητας Παρισίων και Περιχώρων, εκπρόσωποι ελληνογαλλικών συλλόγων, πανεπιστημιακοί και συγγραφείς.

Κατά τη διάρκεια του κοκτέιλ που ακολούθησε, ο συγγραφέας, κ. Δημήτρης Νόλλας είχε την ευκαιρία να υπογράψει τα βιβλία του.

Για την υλοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης εργάστηκε με συνέπεια και επαγγελματισμό το σύνολο των στελεχών του ΓΤΕ Παρισίων, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην επικοινωνιακή προβολή της εκδήλωσης.

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr