Τρέχων Άρθρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Συνέντευξη Τύπου της τραγουδίστριας Αθηνάς Ανδρεάδη

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Συνέντευξη Τύπου της τραγουδίστριας Αθηνάς Ανδρεάδη

Το ΓTE Νέας Υόρκης διοργάνωσε συνέντευξη Τύπου για την τραγουδίστρια/μουσικοσυνθέτρια Αθηνά Ανδρεάδη, (Athena Andreadis), η οποία παρουσίασε την Παρασκευή 3/2, στη Νέα Υόρκη (Rockwood Music Hall), τη νέα της δισκογραφική δουλειά «Ready for the sun», στο πλαίσιο της κυκλοφορίας της στις ΗΠΑ.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η Αθηνά Ανδρεάδηαναφέρθηκε στην αγάπη της για την Ελλάδα και τον ελληνικό πολιτισμό, τονίζοντας ότι η Ελλάδα είναι όχι μόνο η φυσική της πατρίδα αλλά, κυρίως και πάνω απ’ όλα, η πνευματική της πατρίδα, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην εξαιρετική συνεργασία που είχε, μεταξύ άλλων, με τη Λίνα Νικολακοπούλου, τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Γιώργο Ανδρέου.

Αναφέρθηκε με ιδιαίτερη συγκίνηση στη συνεργασία της με τον Leonard Cohen στο τελευταίο του άλμπουμ «You Want It Darker» και υπογράμμισε τη σημασία της επιρροής ποιητών όπως του Γιώργου Σεφέρη και του Κωνσταντίνου Καβάφη, καθώς επίσης και της σημασίας του Ελληνικού Φωτός ως αστείρευτες πηγές έμπνευσης.

Μίλησε με θέρμη για το φιλανθρωπικό της και το ευρύτερο κοινωνικό της έργο, ως πρέσβειρας, όπως ανέφερε, για τη ΜΚΟ Plastic Pollution Coalition  και πως έχει συνεργαστεί με το ConcernWorldwide,  το Save the Children και το Gala Cradle to Cradle στη Νέα Υόρκη.

Στα μελλοντικά της σχέδια περιλαμβάνονται συναυλίες στην Αμερική και την Ευρώπη, καθώς και συνεργασίες τόσο δισκογραφικές όσο και για την παραγωγή μουσικής σε κινηματογραφικές ταινίες.

Η Αθηνά Ανδρεάδη αναφέρθηκε τέλος σε συνομιλίες με τη γνωστή αλυσίδα καφέ των ΗΠΑ, Starbucks, για την προώθηση της δισκογραφικής της δουλειάς στα κατά τόπους καταστήματα.

 

Κριτικές από αμερικανικά ΜΜΕ:

Huffington Post: http://www.huffingtonpost.com/ira-israel/leonard-cohens-favorite-g_b_14603864.html

Hollywood Progressive: http://hollywoodprogressive.com/athena-andreadis-album/

Εθνικός Κήρυκας: https://www.thenationalherald.com/149195/singer-athena-andreadis-launches-latest-album-feb-3-nyc/

 

Πληροφορίες για την κα Ανδρεάδη:

www.athenaandreadis.com

www.facebook.com/athenamusic

www.instagram.com/athenamusic     

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr