Τρέχων Άρθρο
«Η αλήθεια για την κρίση στα ελληνικά σύνορα» σε ένα βίντεο 5 λεπτών

«Η αλήθεια για την κρίση στα ελληνικά σύνορα» σε ένα βίντεο 5 λεπτών

Ένα βίντεο διάρκειας πέντε λεπτών, με τον τίτλο «Η αλήθεια για την κρίση στα ελληνικά σύνορα», είναι η απάντηση της Ελλάδας στην τουρκική προπαγάνδα και το μπαράζ fake news που διασπείρονται από τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Το βίντεο παρουσίασαν στους ευρωπαίους εταίρους στις Βρυξέλλες οι υπουργοί Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας με ανάρτησή του κάνει λόγο για κραυγαλέα προσπάθεια από την τουρκική πλευρά προκειμένου να προωθήσει το γεωπολιτικό της πρόγραμμα.

«Το χρονοδιάγραμμα της κρίσης στα ελληνικά σύνορα: μια κατάσταση που δημιουργήθηκε, οργανώθηκε και συντονίστηκε από την τουρκική κυβέρνηση. Δεν είναι ζήτημα προσφυγικό. Είναι μια κραυγαλέα προσπάθεια από την Τουρκία να χρησιμοποιήσει απελπισμένους ανθρώπους για να προωθήσει το γεωπολιτικό της πρόγραμμα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στέλιος Πέτσας.

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr