Τρέχων Άρθρο
Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο φετινό GlobalGameJam [Athens]

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο φετινό GlobalGameJam [Athens]

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας σε συνεργασία με την Gifted, συνδιοργανώνει και υποστηρίζει έμπρακτα το φετινό GlobalGameJam [Athens], το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί 29-31 Ιανουαρίου 2016, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι (κτίριο: Νέοι Φούρνοι).

Το GlobalGameJam αποτελεί ένα ανοιχτό δημόσιο κάλεσμα σε επαγγελματίες Gamedevelopers, φοιτητές και λάτρεις του σχεδιασμού παιχνιδιών, σε μια παγκόσμια διοργάνωση η οποία θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο. Το Global Game Jam, όπως και παρόμοιες διοργανώσεις, συνιστά ένα χώρο ανάδυσης καινοτόμων ιδεών και παιχνιδιών, με σημαντικές επιτυχίες στον τομέα των ανεξάρτητων βιντεοπαιχνιδιών (indie games).

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 14:00 και η ανάπτυξη των παιχνιδιών θα διαρκέσει 48 ώρες. Η παρουσίαση των gamesθα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής.

Τα videogames, ως Μέσο που ανήκει στον τομέα της οπτικοακουστικής βιομηχανίας, διαθέτουν μια δυναμική, η οποία έχει ήδη αποτυπωθεί με νούμερα –προβλέπεται ότι τα έσοδα της παγκόσμιας βιομηχανίας videogames θα αγγίξουν μέσα στο 2017 τα 107δις.

Κατ’ επέκταση, τα videogamesαφορούν ένα προϊόν της οπτικοακουστικής παραγωγής το οποίο αξίζει ενεργούς υποστήριξης.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το πρόγραμμα της διοργάνωσης: www.globalgamejamathens.gr και www.facebook.com/giftedgamejam

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και ελεύθερη για το κοινό

To Global Game Jam [Athens] δεν θα ήταν εφικτό να γίνει χωρίς την ευγενική υποστήριξη της CISCO.

Χορηγός επικοινωνίας:

Δείτε το promo video:

 

 

 

 

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr