Τρέχων Άρθρο
Έναρξη λειτουργίας Κέντρου Τύπου στο Ζάππειο, για τις Ευρωπαϊκές Εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024

Έναρξη λειτουργίας Κέντρου Τύπου στο Ζάππειο, για τις Ευρωπαϊκές Εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024

Έναρξη λειτουργίας Κέντρου Τύπου στο Ζάππειο, για τις Ευρωπαϊκές Εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024

 

Η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης,  όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία, μεριμνά και για τις Ευρωπαϊκές Εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, οργανώνοντας και θέτοντας σε λειτουργία Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο, για την εξυπηρέτηση των εκπροσώπων ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ, που ενδιαφέρονται να καλύψουν το γεγονός, στους οποίους παρέχει και την απαραίτητη διαπίστευση.

Το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο, θα είναι ανοιχτό για όλους τους διαπιστευμένους εκπροσώπους ΜΜΕ, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου, από τις 10 π.μ. του Σαββάτου, έως το πέρας της διαδικασίας, την Κυριακή το βράδυ.

Το Κέντρο Τύπου είναι εξοπλισμένο με ασύρματο δίκτυο υψηλής ταχύτητας, με ηλεκτρονικό, εκτυπωτικό και οπτικοακουστικό εξοπλισμό, ενώ οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν μέσω video wall ελληνικούς και ευρωπαϊκούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Διατίθεται επίσης αίθουσα συνεντεύξεων, στην οποία μπορούν να προβούν σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ οι πολιτικοί αρχηγοί που το επιθυμούν.

Επιπλέον,  υπάρχει μέριμνα για παροχή υπηρεσιών μετάφρασης καθώς και  διερμηνείας στην ελληνική νοηματική γλώσσα στις ζωντανές καλύψεις.

Μεγάλος αριθμός εκπροσώπων ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να διαπιστευτούν, ώστε να καλύψουν τις Ευρωπαϊκές Εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 από το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο.

Μέχρι σήμερα έχουν διαπιστευθεί περίπου 150 δημοσιογράφοι, ανταποκριτές, φωτορεπόρτερ και μέλη συνεργείων τηλεοπτικών σταθμών, εκ των οποίων οι 50 εκπροσωπούν διεθνή ΜΜΕ, από 11 χώρες (ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κίνα, Βόρεια Μακεδονία, Τουρκία, Αίγυπτο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) και έχουν έρθει στη χώρα μας ειδικά για την κάλυψη των εκλογών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, κατά τις ώρες λειτουργίας του Κέντρου Τύπου του Ζαππείου, υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας :

α. Με το Κέντρο Τύπου του Ζαππείου, στο 210-3223509 (εσωτ.240)

β. Με τη Διεύθυνση Ενημέρωσης της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, στα τηλέφωνα 210-9098200 και 210-9098201

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr