Τρέχων Άρθρο
Ελληνική Αποστολή στο διεθνές επιχειρηματικό συνέδριο Nordic Games `17

Ελληνική Αποστολή στο διεθνές επιχειρηματικό συνέδριο Nordic Games `17

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στέλνει 6 (έξι) ελληνικές εταιρείες ανάπτυξης ψηφιακών παιχνιδιών, στο διεθνές επιχειρηματικό συνέδριο Nordic Games που θα πραγματοποιηθεί 17-19 Μαΐου, στο Μάλμε (Malmö) της Σουηδίας. Οι ελληνικές εταιρείες που θα συγκροτήσουν την ελληνική αποστολή στο Nordic Games, θα έχουν την ευκαιρία:

  • Να παρουσιάσουν το παιχνίδι τους σε διεθνείς εταιρείες (θα διατεθεί στην ελληνική αποστολή ένα booth 6τμ το οποίο και θα φιλοξενήσει 6 ομάδες για 3 μέρες)
  • Να συμμετάσχουν στο Developer – Publisher Match Making Series που θα διενεργηθεί στις 19 Μαΐου 2017 (5λεπτα ραντεβού με εκπροσώπους διεθνών εταιρειών

Συμπληρωματικά κάθε ομάδα θα λάβει 2 passes για ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους χώρους του συνεδρίου και της έκθεσης, συμπεριλαμβανομένου των γευμάτων και του Gala Dinner.

Το Nordic Games αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις στο χώρο του game industry, φέρνοντας σε επαφή επαγγελματίες από όλο τον κόσμο με την επιχειρηματική κοινότητα του σκανδιναβικού gaming η οποία απαριθμεί πάνω από 8,000 μέλη. Η περσινή διοργάνωση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον περισσοτέρων των 2,000 επισκεπτών, ενώ συμμετείχαν 750 εταιρείες από 55 χώρες.

Οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να στείλουν το όνομα της ομάδας και στοιχεία εκπροσώπου (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), τον τίτλο, το Logo και ένα demo του παιχνιδιού στο mail: greek.game.industry@gmail.com, αναγράφοντας στο θέμα «Συμμετοχή στο Nordic Games», μέχρι και την Παρασκευή 14 Απριλίου 2017.

Την Τετάρτη 20 Απριλίου  θα ανακοινωθούν στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (Γ.Γ Ενημέρωσης & Επικοινωνίας) οι 6 (έξι) ομάδες που θα απαρτίσουν την ελληνική αποστολή στο Nordic Games 2017.

Οι ομάδες/εταιρείες θα πρέπει να καλύψουν μόνοι τους το κόστος μετακίνησης και διαμονής, να διαθέσουν το δικό τους εξοπλισμό και να επιμεληθούν την παρουσίαση του project τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το φετινό Nordic Games μπορείτε να βρείτε εδώ:
http://conf.nordicgame.com/

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr