Τρέχων Άρθρο
Διαπίστευση εκπροσώπων ΜΜΕ για τη συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Διαπίστευση εκπροσώπων ΜΜΕ για τη συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Διαπίστευση εκπροσώπων ΜΜΕ και Ανταποκριτών Ξένου Τύπου για τη συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, στην 87η Δ.Ε.Θ.

Από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η 87η  Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης στην οποία θα παρουσιαστούν οι νέες προτάσεις της αγοράς σε θέματα τεχνολογίας, καινοτομίας, προστασίας του περιβάλλοντος, ενέργειας, εκπαίδευσης, νεοφυών επιχειρήσεων και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Στη φετινή διοργάνωση τιμώμενη χώρα θα είναι η Βουλγαρία που δίνει το «παρών» στη Δ.Ε.Θ. από την πρώτη διοργάνωσή της το 1926.

Στο πλαίσιο αυτό, εγκαινιάζοντας την 87η Δ.Ε.Θ., ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» (Λεωφόρος Στρατού 3, Τ.Κ. 54636 Θεσσαλονίκη).

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού, να αποστείλουν στο enimerosi@media.gov.qr έως την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023, στις 19:00, τα κάτωθι:

  • Επιστολή υπογεγραμμένη από τον διευθυντή ή τον αρχισυντάκτη του εκπροσωπούμενου ΜΜΕ. Στην επιστολή θα βεβαιώνεται η ιδιότητα του αιτούντος, καθώς και ότι θα καλύψει τη συνέντευξη Τύπου.
  • Αντίγραφο εν ισχύ ταυτότητας δημοσιογραφικής ένωσης για τους δημοσιογράφους, ταυτότητα μέλους φωτογραφικής ένωσης για τους φωτογράφους ή ταυτότητα ανταποκριτή ξένου τύπου από την αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών.
  •  Στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο, Μέσο, κινητό τηλέφωνο, e-mail).

Παρακαλούμε για την αποστολή έγκυρης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ πρέπει να φέρουν την ειδική κάρτα διαπίστευσης που θα εκδώσει η Υπηρεσία μας.

Επισημαίνεται ότι δεν θα είναι δυνατή η είσοδος στο χώρο της συνέντευξης Τύπου χωρίς την ειδική κάρτα διαπίστευσης.

H συνέντευξη Τύπου θα καλυφθεί τηλεοπτικά με pool από την ΕΡΤ.

Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των εκπροσώπων ΜΜΕ βαρύνουν το κάθε Μέσο.

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr