Τρέχων Άρθρο
Συνάντηση ΓΓ Ενημέρωσης με τους ανταποκριτές ξένων ΜΜΕ

Συνάντηση ΓΓ Ενημέρωσης με τους ανταποκριτές ξένων ΜΜΕ

Με κέφι και καλή διάθεση ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρη Κρέτσου, για μια συνάντηση, οι ανταποκριτές των Ξένων Μέσων Ενημέρωσης στην Ελλάδα, λίγο πριν την έλευση του Νέου Έτους.

Το ραντεβού δόθηκε νωρίς το απόγευμα, την περασμένη Παρασκευή 18/12, σε ένα ήσυχο μεζεδοπωλείο στο Κουκάκι, πάνω στον πολύβουο πεζόδρομο της Γ. Ολυμπίου.

Πέραν των δημοσιογράφων του ξένου Τύπου, που ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα και που σύσσωμοι έδωσαν το «παρών», την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους συνεργάτες της ΓΓ Ενημέρωσης, εκπρόσωποι της κυβέρνησης και θεσμικοί φορείς από συνεργαζόμενα και μη υπουργεία.

Παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο ΓΓ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Γιώργος Τσίπρας, ο ΓΓ απόδημου Ελληνισμού, Μιχάλης Κόκκινος και ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού , Δημήτρης Πλευράκης, ο ΓΓ Δια βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, Παυσανίας Παπαγεωργίου και ο ΓΓ του ΕΟΤ, Δημήτρης Τρυφωνόπουλος καθώς και η αντιπρόεδρος του ΕΟΤ, Αγγελική Χονδροματίδου.

Η συνάντηση κράτησε μέχρι αργά, καθώς οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν μεταξύ τους, να γνωριστούν, να ενημερωθούν για τις μελλοντικές δραστηριότητες της ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, αλλά και να ευχηθούν με ένα ποτήρι κρασί για τη νέα χρονιά, που σε λίγες μέρες ανατέλλει.

 

 

 

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr