Τρέχων Άρθρο
Σχόλιο για τις δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Συνέδριο με θέμα «Το Σύστημα Υγείας στη νέα εποχή»

Σχόλιο για τις δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Συνέδριο με θέμα «Το Σύστημα Υγείας στη νέα εποχή»

Σχόλιο του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για τις δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Συνέδριο με θέμα «Το Σύστημα Υγείας στη νέα εποχή» που διοργάνωσε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και το ygeiamou.gr:

«Ο κ. Τσίπρας, με την εμμονή του στην υπεράσπιση του νόμου Κατρούγκαλου, δείχνει ότι εξακολουθεί να πιστεύει πως ήταν σωστή επιλογή η μεγάλη περικοπή των συντάξεων. Όπως εξακολουθεί να υποστηρίζει την πολιτική του, που οδήγησε στη φτωχοποίηση των μεσαίων στρωμάτων. Κι όσο η πραγματικότητα δεν βολεύει, το αφήγημά του φτιάχνει μια νέα πραγματικότητα στα μέτρα του, με μόνιμο εργαλείο τα Tsipronomics. Η Κυβέρνηση, αντίθετα, βρίσκει τρόπους, μέσα σε συνθήκες πρωτοφανούς κρίσης, να αυξάνει το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών, με μέτρα μόνιμου χαρακτήρα αλλά και να στηρίζει την κοινωνία στην κατεύθυνση μετριασμού των επιπτώσεων της εισαγόμενης ακρίβειας». 

Copyright © 2023 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr