Τρέχων Άρθρο
Σχόλιο για την τοποθέτηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Σχόλιο για την τοποθέτηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Σχόλιο του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για την τοποθέτηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κ. Τσίπρας φαίνεται ότι είναι ο μόνος που δεν έχει ακούσει για την πρωτοβουλία της Κυβέρνησης περί επιβολής πλαφόν στο φυσικό αέριο, μία ακόμα ελληνική πρόταση που υιοθετείται από την Ε.Ε.· για τα μέτρα στήριξης της κοινωνίας απέναντι στην ακρίβεια που εφαρμόζονται επί μήνες· για το ότι στην Ελλάδα η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας για τους καταναλωτές είναι φθηνότερη από το μέσο όρο στην Ευρώπη. Είναι ο μόνος που δεν άκουσε την αποστομωτική απάντηση του Πρωθυπουργού στον κ. Erdoğan και δεν γνωρίζει την καθολική συμπαράταξη στις θέσεις της που εξασφάλισε η Ελλάδα, χάρη στους διπλωματικούς χειρισμούς της Κυβέρνησης.

Όσο για τις εκλογικές του εκτιμήσεις, ο άνθρωπος που το 2019 δήλωνε ότι δεν χάνει από τον Μητσοτάκη, ο ίδιος που πριν από λίγο καιρό προέβλεπε ότι ο Μητσοτάκης δραπετεύει, τώρα ισχυρίζεται ότι ο Μητσοτάκης γαντζώνεται στην εξουσία. Ο κ. Τσίπρας και η αλήθεια  δεν συναπαντήθηκαν ποτέ».

Copyright © 2023 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr