Τρέχων Άρθρο
Το πρώτο τεύχος της ιστορικής «Ηχώ» της Κων/πολης, στα περίπτερα όλης της Ελλάδας

Το πρώτο τεύχος της ιστορικής «Ηχώ» της Κων/πολης, στα περίπτερα όλης της Ελλάδας

H ιστορική ομογενειακή εφημερίδα ΗΧΩ, που το 2017 ολοκληρώνει 40 χρόνια έκδοσης, και η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του πρώτου μηνιαίου τεύχους της εφημερίδας που κυκλοφορεί για πρωτη φορά στα περίπτερα όλης της Ελλάδας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 και ώρα 12:00μ.μ στο συνεδριακό κέντρο της ΓΓΕΕ Φραγκούδη 11 & Αλ. Πάντου, Καλλιθέα 176 71.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό της ΑΘΠ του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, θα ακολουθήσει χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Λευτέρη Κρέτσου και θα ολοκληρωθεί με τις ομιλίες του προέδρου της ΟΙΟΜΚΩ καθ. κ. Νικού Ουζούνογλου, του κ. Ανδρέα Ρομπόπουλου, του Συμβούλου του ΓΓΕΕ κ. Γιώργου Φλωρεντή και του καθ. κ. Ιωάννη Μάζη. Τo πάνελ θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Κυριάκος Πεταλίδης.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τον Ελληνικό Ραδιοσταθμό της Πόλης (radio.ihotispolis.com), την ιστοσελίδα της ΓΓΕΕ (www.media.gov.gr) και την ιστοσελίδα της εφημερίδας ΗΧΩ (ihotispolis.com).

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr