Τρέχον Άρθρο
Ο ΓΓΕΕ Λευτέρης Κρέτσος στο Διεθνές επιστημονικό συνέδριο της Ελληνορωσικής Λέσχης «Διάλογος»

Ο ΓΓΕΕ Λευτέρης Κρέτσος στο Διεθνές επιστημονικό συνέδριο της Ελληνορωσικής Λέσχης «Διάλογος»


Warning: Undefined property: stdClass::$error in /home/media/htdocs/media.gov.gr/wp-content/themes/theissue/inc/misc.php on line 71

Διεθνές επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος: Ζητήματα ιστορικής αλήθειας», διοργάνωσε η Ελληνορωσική Λέσχη «Διάλογος», με αφορμή τα «71 χρόνια της μεγάλης νίκης επί του φασισμού».

Στο συνέδριο που διεξήχθη στις 19 Μαΐου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, υπό την αιγίδα της ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πού οδηγεί η παραποίηση και η αποσιώπηση της ιστορίας του Β’ ΠΠ.

Μίλησαν – μεταξύ άλλων – επιστήμονες-ερευνητές και καθηγητές, ιστορικοί, Ευρωβουλευτές και δημοσιογράφοι.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος.

Copyright © 2023-2025 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr