Τρέχων Άρθρο
Ο Λευτέρης Κρέτσος στην παρουσίαση της ΕΡΤ υβριδικής (video)

Ο Λευτέρης Κρέτσος στην παρουσίαση της ΕΡΤ υβριδικής (video)

Με ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του πλανήτη, το Μουντιάλ, εγκαινιάζει η ΕΡΤ την εποχή της υβριδικής τηλεόρασης. Με την εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας, οι τηλεθεατές θα απολαμβάνουν και τις 64 αναμετρήσεις απευθείας σαν να βρίσκονται μέσα στα γήπεδα της Ρωσίας, θα μπορούν να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες ενώ θα διαλέγουν και την κάμερα για τη γωνία θέασης που επιθυμούν.
Από το σπίτι μας θα είναι σαν να βρίσκομαστε μέσα στα γήπεδα της Ρωσίας και θα απολαμβάνουμε τους αγώνες σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας από τις κάμερες που εμείς θέλουμε.

Θα υπάρχει δυνατότητα επιλογης γωνίας θέασης σε πραγματικό χρόνο από 5 κάμερες στην απευθείας μετάδοση και από 16 κάμερες στα highligts των αγώνων.

Θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση των αγώνων σε πλάνο 180 μοιρών και η δυνατότητα θέασης, βίντεο 360 μοιρών από τα backstage των αγώνων, ενώ μέσα από έξυπνες συσκευές, υπολογιστές και την ΕΡΤ Hybrid θα μπορουμε να βλέπουμε στατιστικά στοιχεία, γραφικά κ χρήσιμες πληροφορίες για κάθε αναμέτρηση σε πραγματικό χρόνο.

Οι πραγματικά εντυπωσιακές υπηρεσίες μέσα από την υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από τον διευθυντή νέων μέσων της ΕΡΤ Γιάννη Βουγιουκλάκη παρουσία του αρμόδιου υπουργού ψηφιακής πολιτικής και της διοίκησης της ΕΡΤ.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο ΓΓ ενημέρωσης και επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος.

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr