Τρέχων Άρθρο
Ο Γ.Γ.Ε.Ε. Λευτέρης Κρέτσος στην παρουσίαση των υποψηφιοτήτων των European Animation Awards στο Λονδίνο

Ο Γ.Γ.Ε.Ε. Λευτέρης Κρέτσος στην παρουσίαση των υποψηφιοτήτων των European Animation Awards στο Λονδίνο

Ο Γ.Γ.Ε.Ε. Λευτέρης Κρέτσος με τον Peter Lord president of the European Animation Awards Association

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Λευτέρης Κρέτσος παραβρέθηκε σήμερα, ως επίσημος προσκεκλημένος, στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφιοτήτων των European Animation Awards, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, ενώ ακολούθησε συνέντευξη τύπου προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Η ΓΓΕΕ, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της, αναφορικά με την ενίσχυση και υποστήριξη της Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων στην Ελλάδα και την προβολή τους στο εξωτερικό,αποφάσισε να συνεργαστεί με την Emile Awards, η οποία με έδρα τη Γαλλία, θα διοργανώσει την τελετή απονομής των European Animation Awards, στις 8 Δεκεμβρίου 2017, στην πόλη Lille της Γαλλίας.

Περισσότεροι από 1.500 ταλαντούχοι και επιτυχημένοιεπαγγελματίες του χώρου της δημιουργικής βιομηχανίας, από 40 ευρωπαϊκές χώρες θα συναντηθούν σε αυτό το μεγάλοευρωπαϊκό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλία. Για τα βραβεία του 2017, κατατέθηκαν 500 συμμετοχές μεταξύ των οποίων και ελλήνων δημιουργών, για 16 κατηγορίες έργων, και σήμερα ανακοινώθηκαν από τον ίδιο τον Πρόεδρο της EmileAwards, κ. Peter Lord οι υποψηφιότητες για τα 17 βραβεία που θα απονεμηθούν στην τελετή της 8ης Δεκεμβρίου.

 

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr