Τρέχων Άρθρο
Λευκωσία – 4ο Συνέδριο Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας Κύπρου

Λευκωσία – 4ο Συνέδριο Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας Κύπρου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου 2018, το 4ο Συνέδριο Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας Κύπρου, με την υποστήριξη, μεταξύ άλλων, και του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Ελλάδας.

Το συνέδριο, το οποίο προβλήθηκε εκτενώς από τα ελληνοκυπριακά μέσα μαζικής ενημέρωσης, περιλάμβανε πλούσιο πρόγραμμα διαλέξεων, εργαστηρίων και εκθέσεων.

Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Λευκωσίας στήριξε επικοινωνιακά τη διοργάνωση και εκπροσώπησε το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Η Προϊσταμένη του Γραφείου κα Αικατερίνη Λάμπρου ανέγνωσε το χαιρετισμό του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Λευτέρη Κρέτσου κατά την έναρξη των εργασιών, στις 9 Μαρτίου 2018, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας εγκαινίασε εκ μέρους του κ. Κρέτσου την έκθεση «Γραφή, το έναυσμα του πολιτισμού» και απένειμε το πρώτο βραβείο επαγγελματικής κατηγορίας στην Irina Egorova (Ρωσία), που απέστειλε ευχαριστίες και χαιρετισμό με βίντεο.

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr