Τρέχων Άρθρο
Ξεκίνησε το 6o Gameathlon με την αιγίδα της ΓΓΕΕ
Gameathlon Poster

Ξεκίνησε το 6o Gameathlon με την αιγίδα της ΓΓΕΕ

130 κονσόλες νέας γενιάς, πάνω από 120 PC, τουρνουά eSports με 18 διαγωνιζόμενες κατηγορίες, cosplayers, επιτραπέζια παιχνίδια, 100 τμ πεδία μάχης για μινιατούρες Warhammer αλλά και ένα stage με γνωστούς Youtubers, Influencers και επαγγελματίες παίκτες των eSports, περιμένουν μικρούς και μεγάλους στις 2 και 3 Ιουνίου 2018, στο Ολυμπιακό Κέντρο Tae Kwon Do, για να συμμετάσχουν στο 6ο Gameathlon  Πρόκειται για ένα από τα πολυαναμενόμενα events της Αθήνας στο χώρο του Gaming, της τεχνολογίας και της Pop κουλτούρας που κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες.

Την εμπορική έκθεση με όλα τα νέα προϊόντα και αξεσουάρ στο χώρο του gaming, πλαισιώνει φέτος ο ειδικός χώρος «Hellenic Gaming powered by Gi-Cluster». Με την υποστήριξη του Συνεργατικού Σχηματισμού Ψυχαγωγικών και Δημιουργικών Τεχνολογιών & Εφαρμογών (Gi-Cluster), ελληνικά game studios θα δώσουν το «παρών» σε μια έκθεση η οποία πρόκειται να αναδείξει τη δυναμική του σύγχρονου ελληνικού video game. Στο χώρο θα στεγαστεί η «Grow Games Expo» καθώς και άλλοι οργανισμοί της βιομηχανίας και των ελληνικών Start-ups.

To Gameathlon τελεί φέτος υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων της για την ανάδειξη της εγχώριας οπτικοακουστικής παραγωγής και πιο συγκεκριμένα του τομέα των video games.

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr