Τρέχων Άρθρο
Επίσκεψη του Δρ. Λευτέρη Κρέτσου και εορτασμός της παράδοσης “L’ Εscalade” στη Σχολή Διπλωματίας και Διεθνών Σχέσεων της Γενεύης

Επίσκεψη του Δρ. Λευτέρη Κρέτσου και εορτασμός της παράδοσης “L’ Εscalade” στη Σχολή Διπλωματίας και Διεθνών Σχέσεων της Γενεύης

Ο Δρ. Λευτέρης Κρέτσος, Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, επισκέφθηκε τη Σχολή Διπλωματίας και Διεθνών Σχέσεων της Γενεύης την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, συνοδευόμενος από τον Επίτιμο Κοσμήτορα της Σχολής, την Α.Ε. κύριο Αλέξανδρο Αλεξανδρή, Πρέσβη της Ελλάδας στη Γενεύη.

Δρ. Κρέτσος έκανε μια παρουσίαση σχετικά με το Re-Branding της Ελλάδας. Αφού παρέθεσε τα στοιχεία που συνθέτουν την έννοια τουnation branding, εξήγησε πώς οι πρόσφατες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα επηρέασαν την εικόνα της χώρας στη διεθνή σκηνή και με ποιό τρόπο η ελληνική κυβέρνηση διαχειρίστηκε την πρόκληση του Re-Branding της Ελλάδας. Οι μαθητές της Σχολής της Γενεύης της Διπλωματίας και Διεθνών Σχέσεων στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν απευθείας ερωτήσεις στον Δρ. Κρέτσο.

Μετά την παρουσίαση , οι επισκέπτες και οι μαθητές της Σχολή συμμετείχαν σε ανεπίσημο εορτασμό μιας παράδοσης της Γενεύης, γνωστής ως “L´ Escalade”.

Δείτε περισσότερα εδώ

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr