Τρέχων Άρθρο
Δήλωση με αφορμή ανάρτηση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (30/10/2021)

Δήλωση με αφορμή ανάρτηση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (30/10/2021)

Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, απάντηση στην ανάρτηση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης:

«Σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας ο κ. Τσίπρας επενδύει στην καταστροφή, προσδοκώντας να αποκομίσει πολιτικά οφέλη. Χωρίς προτάσεις, με ψέματα και αφορισμούς. Το Νοέμβριο του 2020 κατηγορούσε τον Πρωθυπουργό ότι «πουλάει ελπίδα λέγοντας δήθεν ότι έχει εξασφαλίσει και μάλιστα δωρεάν ένα εμβόλιο που δεν έχει ακόμα ανακαλυφθεί».

Μέχρι πολύ πρόσφατα, το κόμμα του υπονόμευσε τον εμβολιασμό. Σήμερα, χωρίς ούτε μια πρόταση για τον εμβολιασμό, κατηγορεί την Κυβέρνηση, που αγωνίζεται μαζί με τους επιστήμονες για να επιστρέψει η ζωή στην πληρότητά της.

Αναρωτιόμαστε, ο κ. Τσίπρας θέλει μια κοινωνία περίκλειστη; Με υποτυπώδη οικονομική δραστηριότητα; Με τα σχολεία και τα πανεπιστήμια κλειστά; Αυτή είναι η πρότασή του στους πάνω από 6.500.000 Έλληνες που έχουν εμβολιαστεί.

Η Κυβέρνηση, υπεύθυνα και με σχέδιο, οργανώνει την άμυνα της χώρας ενάντια στην πανδημία, που βρίσκεται ξανά σε έξαρση σε ολόκληρη την Ευρώπη. Όσους περισσότερους ανεμβολίαστους έχουμε, τόσο πιο έντονα θα την αντιμετωπίσουμε. Για αυτό και το πρόγραμμα εμβολιασμού συνεχίζεται και επεκτείνεται με την χορήγηση της 3ης δόσης. Πολλαπλασιάζουμε τη δυναμικότητα και την αποτελεσματικότητα του ΕΣΥ, το οποίο μας παρέδωσαν ανοχύρωτο. Είμαστε έτοιμοι να αποκτήσουμε πρόσβαση στα φάρμακα που θα εγκρίνει η επιστήμη. Ο καιροσκοπισμός του κ. Τσίπρα δε μας αφορά, γιατί οι πράξεις είναι αυτές που μετρούν και όχι τα παχιά και ανεύθυνα λόγια».

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr