Τρέχων Άρθρο
Δήλωση-απάντηση για την ανάρτηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Δήλωση-απάντηση για την ανάρτηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, απάντηση στην ανάρτηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης:

«Ο κ. Τσίπρας με τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές του και την «προοδευτική» του διακυβέρνηση αγκαλιά με τους ΑΝΕΛ και τον κ. Βαρουφάκη μας οδήγησε στο τρίτο, σκληρότερο και αχρείαστο μνημόνιο, χρεώνοντας την πατρίδα και τους πολίτες 100 δισ. ευρώ. Αυτά έκανε ως Πρωθυπουργός. Σήμερα, μιας και μιλάει για αρνητές της πραγματικότητας, είναι εκείνος που εξακολουθεί να κλείνει το μάτι στους αρνητές των εμβολίων, αφού δεν αποδοκιμάζει δημόσια τον πρώην Υπουργό του, που αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

Είναι αξιοσημείωτο, πάντως, ότι για μια ακόμη φορά ο κ. Τσίπρας αισθάνεται την ανάγκη να επανέλθει μετά από μια κοινοβουλευτική αναμέτρηση με τον Πρωθυπουργό. Ενδεχομένως, νιώθει ότι δεν ανταποκρίθηκε επαρκώς στη συζήτηση. Ίσως, γιατί όσο ισχυρίζεται με έπαρση ότι είναι ο αυριανός Πρωθυπουργός, αρνείται να συνειδητοποιήσει ότι μέχρι οι πολίτες να κληθούν να αποφασίσουν ξανά, ο κ. Τσίπρας παραμένει ένας πλήρως αποτυχημένος πρώην Πρωθυπουργός».

Copyright © 2023 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr