Τρέχων Άρθρο
70 χρόνια Ελληνικού Κινουμένου Σχεδίου

70 χρόνια Ελληνικού Κινουμένου Σχεδίου

70 χρόνια Ελληνικού Κινουμένου Σχεδίου

Συνέντευξη Τύπου

ο Ελληνικό Κινούμενο Σχέδιο συμπληρώνει φέτος 70 χρόνια δημιουργίας και η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με την ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ το γιορτάζουν με μια σειρά εκδηλώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό που θα ενθουσιάσουν μικρά και… μεγάλα παιδιά.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα διαρκέσει έως τα μέσα Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει προβολές κινουμένων σχεδίων, σεμινάρια επαγγελματιών, παιδικά εργαστήρια και πολλές άλλες εκπλήξεις στη Σύρο, τη Δράμα, το Βελιγράδι, το Βουκουρέστι, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου κ.α.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τις δράσεις αυτές η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με την ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ διοργανώνουν τη Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, στις 16:00, συνέντευξη Τύπου στο αμφιθέατρο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (Αλ. Πάντου και Φραγκούδη 11). Οι διοργανωτές θα αναφερθούν στις μέχρι σήμερα εξαιρετικά επιτυχημένες εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ θα προβληθεί βίντεο με ρεκόρ και πρωτιές Ελλήνων δημιουργών κινουμένων σχεδίων.  Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, κ. Ελευθέριος Κρέτσος.

Περισσότερες πληροφορίες:

ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Τυροβούζης Νέστορας, 210 909 8283

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr