Τρέχων Άρθρο
70 χρόνια Δημιουργίας Ελληνικών Κινουμένων Σχεδίων (1945-2015)

70 χρόνια Δημιουργίας Ελληνικών Κινουμένων Σχεδίων (1945-2015)

Το Ελληνικό Κινούμενο Σχέδιο συμπληρώνει φέτος 70 χρόνια δημιουργίας και η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με την ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ και την πύλη greekanimation.com το γιορτάζουν με μια σειρά εκδηλώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό που θα ενθουσιάσουν μικρά και… μεγάλα παιδιά, αναδεικνύοντας τους Έλληνες δημιουργούς και προετοιμάζοντας ταυτόχρονα το μέλλον της ελληνικής παραγωγής .

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα διαρκέσει έως τα μέσα Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει προβολές κινουμένων σχεδίων, σεμινάρια επαγγελματιών, παιδικά εργαστήρια και πολλές άλλες εκπλήξεις στη Σύρο, τη Δράμα, το Βελιγράδι, το Βουκουρέστι, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου κ.α.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τις δράσεις αυτές η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με την ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ διοργανώνουν τη Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, και ώρα 16.00, συνέντευξη Τύπου στο αμφιθέατρο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (Αλ. Πάντου και Φραγκούδη 11). Οι διοργανωτές θα αναφερθούν στις μέχρι σήμερα εξαιρετικά επιτυχημένες εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ θα προβληθεί βίντεο με ρεκόρ και πρωτιές Ελλήνων δημιουργών κινουμένων σχεδίων.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, κ. Ελευθέριος Κρέτσος.

Copyright © 2023-2024 - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, All Rights Reserved, Media.Gov.gr