02.06.2017

  • Ν. Παππάς: «Η ψηφιακή εποχή δίνει σε όλους μας, Πολιτεία και Επιμελητήρια, δυνατότητες, ευκαιρίες, αλλά και ευθύνες»

npappas epimelitirio1

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, επισκέφθηκε σήμερα το Επιμελητήριο Τρικάλων, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο Βασίλη Γιαγιάκο και μέλη της διοίκησης.

Κατά τη συνάντηση διαπιστώθηκε σύμπτωση απόψεων ως προς την ανάγκη συστράτευσης όλων των φορέων για την εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που δίνονται με την είσοδο στη νέα ψηφιακή εποχή.

Ο Νίκος Παππάς παρουσίασε στους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ή δρομολογεί η Πολιτεία για την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων. Τα μέλη του Επιμελητηρίου ενημέρωσαν τον Υπουργό για τις δράσεις που σχεδιάζει και υλοποιεί ο φορέας για τη στήριξη της ανάπτυξης και της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων. Βασικοί άξονες της πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου είναι: Η ψηφιακή εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων, η μείωση της γραφειοκρατίας και η στήριξη - ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τοπικό Επιμελητήριο σχεδιάζει να ιδρύσει «θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων» σε ιδιόκτητο χώρο για τη στήριξη των προσπαθειών των νέων Τρικαλινών. Κίνηση που επικρότησε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Ο Νίκος Παππάς δήλωσε: «Η ψηφιακή εποχή δίνει σε όλους μας, Πολιτεία και Επιμελητήρια, δυνατότητες, ευκαιρίες, αλλά και ευθύνες. Και το Επιμελητήριό σας θα πρέπει να συντονίσει τις διαθέσιμες δυνάμεις, ώστε αυτές να συγκλίνουν σε μία πορεία, που –με τη χρήση των νέων τεχνολογιών- θα οδηγήσει τις επιχειρήσεις στην περαιτέρω ανάπτυξη».

Τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά, συνόδευαν οι βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης.

l 4487 2017 eng ch d banner

emedia banner

banner diagonismoi 6

 

agf banner

 

banner el ch

 

  1. Διαφάνεια
  2. Βιβλιοθήκη
  3. Πασιθέα

e diafaneia

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Διαφάνειας

lib

Χάρη στο διαδίκτυο, οι ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ), της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) είναι πλεόν προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.

Οι συνδέσεις που ακολουθούν δίνουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο πληροφοριακό υλικό που αφορά, τόσο ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα, όσο και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οπτικοακουστικό τομέα σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Βιβλιοθήκης

pasithea

Καλώς ήλθατε στην e-Πασιθέα! Αναζητήστε πληροφορίες για:

  • όλα τα έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα μας
  • τα προγράμματα διαφημιστικής προβολής φορέων δημοσίου
  • τη διαφημιστική προβολή & δαπάνη στο δημόσιο
  • στοιχεία δημοσκοπήσεων στο δημόσιο

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο του e-Πασιθέα