01.06.2017

  • Ν. Παππάς: «Εγγυόμαστε σε κάθε πολίτη ότι το Αύριο θα έρθει Σήμερα για Όλους. Διασφαλίζουμε τη δίκαιη ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών, τη δίκαιη ανάπτυξη της οικονομίας στο σύνολό της».

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Δυτική Θεσσαλία, επισκέφτηκε σήμερα το Μουζάκι, όπου είχε σύσκεψη με το Δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Κωτσό, το Δήμαρχο Αργιθέας, Λάμπρο Τσιβόλα, καθώς και με φορείς του Μουζακίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Μουζακίου, ο Νίκος Παππάς είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους συμμετέχοντες το σχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης για την ψηφιακή διασύνδεση κάθε γωνιάς της Ελλάδας και την παροχή όλων των σύγχρονων εργαλείων στους πολίτες, ώστε κανένας να μην μείνει μόνος του, πίσω, στη νέα Ψηφιακή Εποχή. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα έργα, συνολικού ύψους 400 εκατ. ευρώ περίπου, που ξεκινά το Υπουργείο, για την ανάπτυξη εθνικού δικτύου ευρυζωνικής πρόσβασης νέας γενιάς σε αστικές, νησιωτικές, ορεινές και μειονεκτικές περιοχές.

Στη συνέχεια, οι Δήμαρχοι Μουζακίου και Αργιθέας, οι επαγγελματίες της περιοχής και οι λοιποί συμμετέχοντες φορείς έθεσαν στον Υπουργό ζητήματα που χρίζουν αντιμετώπισης, τόσο για τη λειτουργία των Δήμων όσο και για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κοινωνιών. Ο Νίκος Παππάς διαβεβαίωσε τους φορείς ότι θα προωθήσει τα θέματα, που τέθηκαν, στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ανέφερε: «Εγγυόμαστε σε κάθε πολίτη ότι το Αύριο θα έρθει Σήμερα για Όλους. Καθένας από εμάς, όσο μακριά ή κοντά κι αν βρίσκεται στην πρωτεύουσα, θα πρέπει να έχει πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες και σε όσα αυτές προσφέρουν. Οι μεγάλες ανισότητες που δημιουργήθηκαν στα χρόνια της κρίσης, σε όλους τους τομείς, θα εξαλειφθούν». Συμπλήρωσε, δε: «Εμείς διασφαλίζουμε τη δίκαιη ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών, τη δίκαιη ανάπτυξη της οικονομίας στο σύνολό της».

Μετά τη σύσκεψη στη Δημόσια Βιβλιοθήκη, ο Νίκος Παππάς περπάτησε στους δρόμους του Μουζακίου, ενώ είχε σύντομη συνάντηση με τους εργαζόμενους των Ελληνικών Ταχυδρομείων στο τοπικό κατάστημα του Οργανισμού.

Τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά, συνοδεύουν οι Βουλευτές Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσούλα Κατσαβριά και Παναγιώτα Βράντζα.

npappasmouzaki1npappasmouzaki2

npappasmouzaki3

l 4487 2017 eng ch d banner

emedia banner

banner diagonismoi 6

 

agf banner

 

banner el ch

 

  1. Διαφάνεια
  2. Βιβλιοθήκη
  3. Πασιθέα

e diafaneia

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Διαφάνειας

lib

Χάρη στο διαδίκτυο, οι ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ), της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) είναι πλεόν προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.

Οι συνδέσεις που ακολουθούν δίνουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο πληροφοριακό υλικό που αφορά, τόσο ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα, όσο και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οπτικοακουστικό τομέα σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Βιβλιοθήκης

pasithea

Καλώς ήλθατε στην e-Πασιθέα! Αναζητήστε πληροφορίες για:

  • όλα τα έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα μας
  • τα προγράμματα διαφημιστικής προβολής φορέων δημοσίου
  • τη διαφημιστική προβολή & δαπάνη στο δημόσιο
  • στοιχεία δημοσκοπήσεων στο δημόσιο

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο του e-Πασιθέα