21.04.2017

Ν. Παππάς: «Υπάρχει χάσμα μεταξύ της σκληρής, εμφυλιοπολεμικής, νεοφιλελεύθερης δεξιάς του κ. Μητσοτάκη και της μεγάλης αριστερής προοδευτικής παράταξης που εμείς εκφράζουμε. Δικός μας στόχος μια βιώσιμη, διατηρήσιμη και δίκαιη ανάπτυξη, που θα απολαμβάνουν όλοι»

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ολοκλήρωσε σήμερα τη διήμερη περιοδεία του στην Πέλλα.

Η επίσκεψή του στην περιοχή ξεκίνησε εχθές από τα Γιαννιτσά, όπου ο Νίκος Παππάς πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Πέλλας, Γρηγόρη Στάμκο, με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τοπικά θέματα αλλά και από τις αναπτυξιακές προοπτικές που προκύπτουν από την είσοδο της χώρας στη νέα ψηφιακή εποχή. Ο Υπουργός δήλωσε, μάλιστα, πως «Η χώρα αλλάζει σελίδα και είμαστε υποχρεωμένοι να εκμεταλλευτούμε όλες τις δυνατότητες που μας δίνονται. Με την ανάπτυξη των δικτύων νέας γενιάς NGA, για τα οποία θα διατεθούν 400 εκατ. ευρώ, τόσο η Πέλλα όσο και ολόκληρη η ελληνική περιφέρεια θα απολαύσουν τα οφέλη της ψηφιακής ανάπτυξης».

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο Νίκος Παππάς μίλησε σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε σε όσα έχει επιτύχει η Κυβέρνηση τα δύο τελευταία έτη, ενώ σημείωσε πως με τη διαρκή διαπραγμάτευση αποφεύχθηκε η καταστροφή της κοινωνίας.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης τόνισε, επίσης, ότι «υπάρχει χάσμα μεταξύ της σκληρής, εμφυλιοπολεμικής, νεοφιλελεύθερης δεξιάς του κ. Μητσοτάκη και της μεγάλης αριστερής προοδευτικής παράταξης που εμείς εκφράζουμε». Κλείνοντας την ομιλία του, ο Νίκος Παππάς ανέφερε πως «δικός μας στόχος είναι μια βιώσιμη, διατηρήσιμη και δίκαιη ανάπτυξη, που θα απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες».

Σήμερα, Παρασκευή, ο Υπουργός επισκέφθηκε την Κοινότητα Αρχάγγελου Αλμωπίας, το πιο απομακρυσμένο χωριό της Πέλλας, επ’ αφορμή της ολοκλήρωσης εγκατάστασης του ευρυζωνικού δικτύου στην περιοχή. Ο Νίκος Παππάς, κατά τη συνάντησή του με κατοίκους, αναφέρθηκε στα οφέλη της ψηφιακής ανάπτυξης, ενώ συζήτησε με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αρχάγγελου, Διονύση Δρένο, θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Σε δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους του Τύπου από τον Αρχάγγελο, ο Υπουργός ανέφερε: «Σήμερα είναι μια “μαύρη” επέτειος για την πατρίδα μας, η υπεράσπιση της Δημοκρατίας είναι μια διαδικασία διαρκής. Θα πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις και ειδικά αυτές που φιλοδοξούν να παίξουν σοβαρό ρόλο στα πολιτικά πράγματα να μην αφήνουν κανένα παράθυρο για το ξέπλυμα στη συνείδηση του ελληνικού λαού της δικτατορίας. Και τα στελέχη τους, όμως, που έχουν υπηρετήσει παρατάξεις, οι οποίες καθαγίαζαν τη χούντα, θα πρέπει να δηλώσουν ευθαρσώς ότι έχουν μετακινηθεί από εκείνες τις θέσεις τους που τους επέτρεπαν να έχουν συχνή αλληλογραφία με δικτάτορες».

Τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά, συνόδευαν, κατά την περιοδεία του, οι βουλευτές Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννης Σηφάκης.

digital minister pappas pella 21 04 2017 1
digital minister pappas pella 21 04 2017 2 digital minister pappas pella 21 04 2017 3

 

 

l 4487 2017 eng ch d banner

emedia banner

banner diagonismoi 6

 

agf banner

 

banner el ch

 

  1. Διαφάνεια
  2. Βιβλιοθήκη
  3. Πασιθέα

e diafaneia

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Διαφάνειας

lib

Χάρη στο διαδίκτυο, οι ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ), της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) είναι πλεόν προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.

Οι συνδέσεις που ακολουθούν δίνουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο πληροφοριακό υλικό που αφορά, τόσο ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα, όσο και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οπτικοακουστικό τομέα σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Βιβλιοθήκης

pasithea

Καλώς ήλθατε στην e-Πασιθέα! Αναζητήστε πληροφορίες για:

  • όλα τα έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα μας
  • τα προγράμματα διαφημιστικής προβολής φορέων δημοσίου
  • τη διαφημιστική προβολή & δαπάνη στο δημόσιο
  • στοιχεία δημοσκοπήσεων στο δημόσιο

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο του e-Πασιθέα