15.2.2017

Ν. Παππάς: «Δηλώνω πιο αισιόδοξος μετά από αυτή τη σύσκεψη. Συνάντησα ανθρώπους που πιστεύουν στον τόπο τους, ξέρουν τα προβλήματα όπως και τις λύσεις. Μπορούμε, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, να εδραιώσουμε την ανάπτυξη».

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, όπου είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε σύσκεψη που διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο αυτού με τη συμμετοχή μελών του και εκπροσώπων επαγγελματιών της περιοχής.

Ο Υπουργός ανέφερε πως «η ολοκλήρωση του βασικού οδικού άξονα φέρνει τη Μεσσηνία πιο κοντά στην Αθήνα, πιο κοντά στις ευκαιρίες για ανάπτυξη», ενώ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της περιοχής.

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η κυβέρνηση, εδώ και δυο χρόνια, για τη στήριξη του μικρομεσαίου επαγγελματία και διαβεβαίωσε τους παριστάμενους πως με την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης θα προχωρήσει η μελέτη και η επίλυση σειράς ζητημάτων που αφορούν τον κλάδο.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Νίκος Παππάς δήλωσε: «Δηλώνω πιο αισιόδοξος μετά από αυτή τη σύσκεψη. Συνάντησα ανθρώπους που πιστεύουν στον τόπο τους, ξέρουν τα προβλήματα όπως και τις λύσεις. Μπορούμε, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, να εδραιώσουμε την ανάπτυξη».

 

digital minister pappas epimelitirio messinias 15 02 2017 photo 3
digital minister pappas epimelitirio messinias 15 02 2017 photo 1

 digital minister pappas epimelitirio messinias 15 02 2017 photo 2

l 4487 2017 eng ch d banner

emedia banner

banner diagonismoi 6

 

agf banner

 

banner el ch

 

  1. Διαφάνεια
  2. Βιβλιοθήκη
  3. Πασιθέα

e diafaneia

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Διαφάνειας

lib

Χάρη στο διαδίκτυο, οι ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ), της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) είναι πλεόν προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.

Οι συνδέσεις που ακολουθούν δίνουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο πληροφοριακό υλικό που αφορά, τόσο ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα, όσο και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οπτικοακουστικό τομέα σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Βιβλιοθήκης

pasithea

Καλώς ήλθατε στην e-Πασιθέα! Αναζητήστε πληροφορίες για:

  • όλα τα έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα μας
  • τα προγράμματα διαφημιστικής προβολής φορέων δημοσίου
  • τη διαφημιστική προβολή & δαπάνη στο δημόσιο
  • στοιχεία δημοσκοπήσεων στο δημόσιο

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο του e-Πασιθέα