15.02.2017


Ν. Παππάς: «Στόχος μας είναι να αντιστρέψουμε τους όρους απαξίωσης της δημόσιας Υγείας. Με τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης έχει γίνει ήδη η αρχή».

Στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας βρέθηκε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς. Κατά την επίσκεψή του είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με το Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Γεώργιο Μπέζο,και με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος, καθώς και με γιατρούς και εργαζόμενους.

Ο Νίκος Παππάς δήλωσε, απευθυνόμενος προς τη διοίκηση του Νοσοκομείου:«Στόχος όλων μας είναι να αντιστρέψουμε τους όρους απαξίωσης της δημόσιας Υγείας. Με τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης έχει γίνει ήδη η αρχή. Χαίρομαι γιατί διαπιστώνω ότι εκμεταλλεύεστε άψογα την αποφασιστικότητα της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και προσθέτετε σ’ αυτή και τη δική σας ικανότητα να βελτιώνετε την λειτουργία του Νοσοκομείου, όπως κάνατε με την εξοικονόμηση δαπανών».

Ο Νίκος Παππάς είχε την ευκαιρία να συναντήσει εργαζόμενους από τους τομείς σίτισης, καθαριότητας και φύλαξης του Νοσοκομείου, οι οποίοι μέχρι πριν από λίγους μήνες εργάζονταν για εργολαβικές εταιρείες, ενώ πλέον έχουν υπογράψει ατομικές συμβάσεις εργασίας με το ίδρυμα. Όπως εξήγησε ο Υπουργός:«Η μετάβαση στο νέο καθεστώς διπλασίασε τους μισθούς αυτών των εργαζομένων, ενώ υπήρξε εξοικονόμηση 200.000 ευρώ για το Νοσοκομείο».

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης εξήγγειλε την ψηφιοποίηση όλων των διαδικασιών του Νοσοκομείου Καλαμάτας, με στόχο την μείωση της γραφειοκρατίας και την εξοικονόμηση χρημάτων. «Πολύ σύντομα θα δρομολογήσουμε και θα ολοκληρώσουμε τη διαδικασία», ανέφερε ο Νίκος Παππάς χαρακτηριστικά.
Τον Υπουργό συνόδευαν οι βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας.

11pappaskalamata121

  

l 4487 2017 eng ch d banner

emedia banner

banner diagonismoi 6

 

agf banner

 

banner el ch

 

  1. Διαφάνεια
  2. Βιβλιοθήκη
  3. Πασιθέα

e diafaneia

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Διαφάνειας

lib

Χάρη στο διαδίκτυο, οι ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ), της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) είναι πλεόν προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.

Οι συνδέσεις που ακολουθούν δίνουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο πληροφοριακό υλικό που αφορά, τόσο ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα, όσο και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οπτικοακουστικό τομέα σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Βιβλιοθήκης

pasithea

Καλώς ήλθατε στην e-Πασιθέα! Αναζητήστε πληροφορίες για:

  • όλα τα έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα μας
  • τα προγράμματα διαφημιστικής προβολής φορέων δημοσίου
  • τη διαφημιστική προβολή & δαπάνη στο δημόσιο
  • στοιχεία δημοσκοπήσεων στο δημόσιο

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο του e-Πασιθέα