09.11.2017

Μεγάλη προσέλευση κόσμου χθες το βράδυ στο βιβλιοπωλείο «Λεξικοπωλείο» στην εκδήλωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και της γαλλόφωνης ιστοσελίδας της GrèceHebdo με θέμα «1967-2017, μισός αιώνας δρόμος- Πολιτική, Kοινωνία, Τέχνη: Προσδοκίες, Επιτεύξεις, Ματαιώσεις» και ομιλητές τους Πέτρο Μάρκαρη, Βασίλη Παπαβασιλείου, και Γιάννη Κιουρτσάκη. Συντόνισε ο Κώστας Μαυροειδής που επικεντρώθηκε στην εισαγωγική του παρέμβαση στην πρόθεση της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης να προωθήσει την εθνική εικόνα με τρόπο ανοιχτό και πλουραλιστικό, αναδεικνύοντας, ανάμεσα σε άλλα, την πρόσφατη ιστορική μνήμη μέσα από σειρά εκδηλώσεων.

Ακολουθεί σήμερα η δεύτερη μέρα με θέμα: «Έλληνες στο Παρίσι στη διάρκεια της Δικτατορίας» και ομιλητές τον Μάκη Καβουριάρη, Ηλία Νικολακόπουλο και Μήτσο Παλαιολογόπουλο.

lexikopolio1lexikopolio2

lexikopolio3

 

l 4487 2017 eng ch d banner

emedia banner

banner diagonismoi 6

 

agf banner

 

banner el ch

 

  1. Διαφάνεια
  2. Βιβλιοθήκη
  3. Πασιθέα

e diafaneia

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Διαφάνειας

lib

Χάρη στο διαδίκτυο, οι ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ), της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) είναι πλεόν προσβάσιμες στο ευρύ κοινό.

Οι συνδέσεις που ακολουθούν δίνουν πρόσβαση σε ένα πλούσιο πληροφοριακό υλικό που αφορά, τόσο ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα, όσο και θέματα που έχουν να κάνουν με τον οπτικοακουστικό τομέα σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο της e-Βιβλιοθήκης

pasithea

Καλώς ήλθατε στην e-Πασιθέα! Αναζητήστε πληροφορίες για:

  • όλα τα έντυπα που κυκλοφορούν στη χώρα μας
  • τα προγράμματα διαφημιστικής προβολής φορέων δημοσίου
  • τη διαφημιστική προβολή & δαπάνη στο δημόσιο
  • στοιχεία δημοσκοπήσεων στο δημόσιο

Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση στον ιστότοπο του e-Πασιθέα